Foci-vb 2018

A gólokra fogadunk a H-csoport meccsein

A H-csoportban egyvalami biztos az utolsó forduló előtt, mégpedig, hogy a lengyelek már kiestek. Minden más kérdés még nyitott.

A H-csoportban Japán és Szenegál 4-4, Kolumbia pedig 3 pontos, a torna előtt favoritnak gondolt Lengyelország neve mellett pedig 0 egység díszeleg. A helyzet tehát az, hogy hárman még reális eséllyel pályáznak a nyolcaddöntőre, míg a lengyeleknek maximum a becsületpontok begyűjtése lehet a cél. 

   
  1 x 2
Szenegál - Kolumbia 4.10 3.55 1.80
Japán - Lengyelország 2.45 3.05 2.90

Szenegál - Kolumbia

Bár Szenegál még veretlen, egy Kolumbia elleni vereséggel még az is előfordulhat, hogy nem jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Márpedig a dél-amerikaiaknak eléggé nyomni kell majd a gázpedált, hiszen egy döntetlen nem biztos, hogy elég lesz, hiszen Japánnak egy ponttal többje van, vagyis ha a távol-keletiek összehoznak egy remit az enerváltnak tetsző lengyelek ellen, akkor Kolumbia elköszön a tornától.

Fotó: fifa.com

Éppen ez a tény adhat garanciát arra, hogy remek kis mérkőzésre készülhetünk. Szenegál a torna egyik meglepetéscsapatának is nevezhető, a 'Teranga oroszlánjainak' két meccsén már hét gól is esett, afrikai csapatokra kevésbé jellemző látványos és őszinte focit játszanak. Mourinho mondjuk már jó előre megjósolta mindezt.

Kolumbia teljesítményére sem igazán lehet panasz, hiszen ne feledjük, Japán ellen már a meccs elején gól- és emberhátrányba került, ennek ellenére pariban volt a pontszerzésért. A lengyelek ellen pedig már kifejezetten jó játékot mutattak Jamesék, így joggal bizakodhatnak a továbbjutásban.

A bukik szerint a meccsnek Kolumbia az esélyese, de olyan nagy magabiztossággal nem fogadnánk Szenegál ellen. Sok múlhat azon is, hogyan alakul a másik találkozó, és ne legyen kétségünk afelől, a játékosok forró dróton értesülni fognak a fejleményekről.

Szenegálnak jó az iksz, Kolumbiának viszont a győzelem jelentheti a biztos megoldást, így pedig egy támadólag fellépő dél-amerikai és kontrákra építő afrikai csapatra számolunk.

 

  • Ázsiai gólok száma 2.25 felett @ 1.70    
[2059630] 2018-06-28 16:00:00 Szenegál - Kolumbiax;

Japán - Lengyelország

A torna előtt Lengyelország csoportgyőzelmére 1.60 körül lehetett fogadásokat kötni, ehhez képest Lewandowskiék két kanyar után kiestek. A helyzet az, hogy nem érdemtelenül, ugyanis csak is maguknak köszönhetik, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe kerültek. Szenegál ellen két peches gólt kaptak, de Kolumbia lefocizta a lengyeleket, a játékosok reakciójából pedig leginkább a nihilt és a keseredettséget lehetett leszűrni.

Japán jó szereplésére talán kevesebben számítottak, hiszen az ázsiaiak korábban erősebbnek tűnő kerettel sem tudtak maradandót alkotni. Kolumbia elleni emberelőnyös helyzetet viszont remekül meglovagolták Kagawáék, majd Szenegál ellen is összejött egy döntetlen, az pedig, hogy kétszer is hátrányból álltak fel, komoly tartásról ad tanúbizonyságot.

A motiváció tehát egyértelműen a japánok mellett szól, de nagy kérdés, hogy Lengyelország miként áll hozzá ehhez az ütközethez. Az biztos, hogy a fogadók alaposan átrajzolták a szorzókat, hiszen immáron Japán a favorit, holott a csoportküzdelmek elején még négyszeres szorzót kínáltak a távol-keletiek sikerére.

Mindkét válogatott két overes meccset játszott idáig, ennek ellenére elég magas szorzót kapunk a legalább három gólra.

Ez viszont nem véletlen, hiszen Japán számára elég az egy pont a továbbjutáshoz, így alighanem egy megerősített védelmet és középpályát kapunk majd Hondáéktól.

Tekintve, hogy Lewandowski teljesen szürke volt idáig és a lengyeleknek nincs nagyon miért küzdenie, mi itt egy langyoska, döntetlen közeli eredményt várunk, így inkább az undert választjuk.

Tipp: Gólok száma 2,5 alatt @ 1.80

186748

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!