Foci-vb 2018

Rio Ferdinandnak bankrobbantó tippjei vannak a Kolumbia-Anglia derbire

Az angol legenda pontos végeredményre és gólszerzőre is tippelt, mindkét fogadás komoly kasszával kecsegtet.

Gareth Southgate eddig jól keverte a kártyákat. - Fotó: Twitter

Anglia együttese pazarul indította a tornát, hiszen Tunézia legyőzése és Panama kiütése után az utolsó csoportmeccsen a belgák ellen már csak az volt a kérdés, hogy Gareth Southgate fiai az első vagy második helyen jutnak tovább. Mindkét csapat pihentette az alapembereit, a nem túl izgalmas derbit pedig végül Belgium 1-0-ra behúzta.

Az angol szurkolóknak csalódást jelenthetett a vereség, ám ezt félre kell tenni és a csapatra fókuszálni, mert úgy vélem a Háromoroszlánosok összességében győztesen kerültek ki ebből a csatából.

- mondta a 81-szeres angol válogatott Rio Ferdinand, utalva arra, hogy Anglia ezzel a vereséggel a lényegesen könnyebb alsó ágra került. Ferdinand szerint továbbá helyén kell tudni kezelni ezt a meccset, hiszen ahogyan mi is fentebb említettük, a szigetországiak gyakorlatilag B csapattal álltak ki.

Ki jut tovább?    
Kolumbia Anglia
2.40 1.50
Fogadási határidő: 20:00
Az extra pihenőnap a legfontosabb, hiszen a fáradtság jelentős szerepet játszik a torna ezen fázisában. Az egyenes kieséses szakasz már nagyon kemény, fizikailag és szellemileg egyaránt nagy előnyt jelent a pihenés. 

- vélekedett a Manchester United egykori klasszisa, majd kitért a Kolumbia elleni nyolcaddöntőre: "Kane elbizonytalaníthatja a fiatal kolumbiai hátvéd párost. A Tottanhamben futballozó Davinson Sanchez nem volt túl meggyőző eddig a világbajnokságon, és testközelből tudja, hogy Kane milyen károkat tud okozni." 

Félreértés ne essék, nem becsülöm alá Kolumbiát. Nagyon jó támadó játékosaik vannak, Falcao, Quintero és James Rodriguez is fenyegetést jelent, de úgy vélem, hogy Anglia túl erős lesz számukra. 

"Ha olyan intenzitással kezdik a meccset az angolok, mint Tunézia ellen, akkor akár az első 25 percben eldőlhet a meccs. Azt látom magam előtt, hogy Anglia 2-1-re nyer és mindkét gólt Kane szerzi." 

Ferdinad tippjei igencsak jól fizetnek, hiszen az angolok 2-1-es győzelme 8.75-ös oddson fogadható a   -n, míg Kane 2 vagy több találata 6.50-szeres pénzzel kecsegtet.

[2059638] 2018-07-03 20:00:00 Kolumbia - Angliax;