Foci-vb 2018

Szerintetek ez az 1.75-ös szorzójú tipp a legtutibb a lengyel-kolumbiai derbin

Olvasóink között a háromesélyes fogadásban megoszlanak a vélemények, van azonban egy tipp, ahol mindenki ugyanazt várja.

A vasárnapi menü utolsó fogása Lengyelország és Kolumbia összecsapása lesz, amelyen a tét mindkét fél számára az életben maradás lesz, miután vereséggel kezdték a tornát. A bukmékerek a dél-amerikai gárdát favorizálják, az állami irodában 2.28-ért fogadható Kolumbia sikere. A döntetlen és a lengyel győzelem egyaránt 3.20-szoros pénzt fizet.  

1x2    
Lengyelország Döntetlen Kolumbia
3.20 3.20 2.28

Arról, hogy mi mit várunk az esti mérkőzésen, arról beharangozónkban olvashattatok, most viszont megnéztük, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan vélekedtek az esélyekről.

Nem olyan meglepő, hogy ezen a nehezen tippelhető meccsen megoszlanak a tippjeitek. A bukikkal ellentétben azonban nálatok inkább a lengyelek a favoritok, hiszen a voksaitok 42%-a Lewandowskiékra érkezett. 37%-otok tippelt Kolumbiára, míg 15% szerint az iksz lesz a nyerő fogadás. 

Amiben viszont nagy az egyetértés köztetek, hogy mindkét csapatnak sikerül betalálnia.

Erre az opcióra a Tippmixpro 1.75-ös oddsot kínál.

[2059627] 2018-06-24 20:00:00 Lengyelország - Kolumbiax;

Ne feledjétek, még nem késő beszállni a Tippkirály játékunkba, ahol perpillanat közel 1200 játékos vesz részt a nyereményekért! 

Kattins a képre és tippelj a meccsre Te is!