Felkészülés

2.30-szoros tippünk van a spanyol-kolumbiai csörtére

A nagy menetben lévő La Roja az Eb egyik titkos favoritja is lehet, ehhez méltó játékot várunk tőle pénteken.

Semleges pályán, a West Ham United stadionjában kerül megrendezésre az elég ígéretesen hangzó Spanyolország-Kloumbia csörte. A párharc pénteken késő este, magyar idő szerint 21:30-kor rajtol, a számok alapján pedig az Eb-re hangoló La Roja az enyhe favorit. Talán kissé meglepő, de a bukik kevés gólt várnak a meccsen, mi pedig ezt próbáljuk kihasználni. 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A korosztályos válogatott-ranglétrát végigjárt Luis de la Fuente mester nagyot szeretne alkotni Németországban, erre pedig vélhetően minden esélye meglesz. A spanyolok az Eb-selejtezős csoportjukat tükör simán, 8/7 győzelmet szállítva húzták be, végül négy pontot verve a skótokra, 11-et pedig a Haalandot is foglalkoztató norvégokra. A La Roja a kontinenesviadalon parádés négyesbe került, hiszen Horvátország, Olaszország és Albánia lesz majd az ellenfele. Az egyenes kieséses szakasz kiharcolása mondjuk nem szokott gondot okozni, hiszen 2012-es győzelmük után a nyolcaddöntő, majd az elődöntő jelentette a végállomást.

A csapatban jelenleg remek elegyet alkotnak a tapasztalt, harcedzett "örgegek" és az ifjú sztárpalánták. Pénteken mondjuk a Barca két csillaga, Pedri és Gavi is maródi lesz, mondjuk a katalánok így is adnak tinisztárokat az együttesnek. Debütálni készül a 17 éves védő, Pau Cubarsi, valamint szóhoz juthat a még mindig csak 16 éves Lamine Yamal is. Utóbbi négy meccsen két gólt szerzett már a nemzeti csapatban, de érdemes lesz figyelni a Leverkusenben szárnyaló Grimaldóra is, aki a Bundesligában 26 meccsen 21 (!) találatból vette már ki a részét. 

A vendégeknél is lesz pár hiányzó, a Yerry Mina, Davinson Sanchez, Juan Cuadrado, Mateus Uribe négyes sérülés miatt ülik ki a találkozót. Kolumbia is felkészülési szakaszban van, hiszen a Copa Amerika is júniusban rajtol, a csapat pedig 19 (!) tétmeccse nem talált legyőzőre, legutóbb Argentína tudta elcsípni még bő két évvel ezelőtt.

[4414345] 2024-03-22 21:30:00 Spanyolország - Kolumbiax

Mire érdemes fogadni?

A spanyolok tehát egy parádés sorozatba szeretnének belerondítani, az pedig biztos, hogy két nagyon motivált együttes feszül majd egymásnak Londonban. Moratáék az utóbbi hat meccsüket behúzták, ebből négyszer több, mint 3.5 találatot láthattunk. Az imént említett találkozókon a La Roja 22 találatot szerzett, de Nestor Lorenzo együttesét sem kell félteni, amely még a brazilokat is megviccelte nem is olyan régen. Két remek minőségből álló garnitúra csap majd össze ezen a  sörmeccsen, ehhez képest a bukik óvatos 90 percre számítanak. A BTS opció önmagában is közel 2-szeres pénzt fizet, mi pedig végül ezt megtoldjuk még a spanyolok kétesélyével.

{"headTitle":"Spanyolország-Kolumbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-22 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1X + mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4414345] 2024-03-22 21:30:00 Spanyolország - Kolumbiax;