TipPics

Gyönyörű szelvénnyel szakított nagyot a Tippkirály!

Bzso nicknevű userünk minden nyolcaddöntőre helyesen tippelt, 62-szeres pénz lett a jutalma.

Úgy tűnik, nem zárt rossz világbajnokságot a Hathárom egyik régi olvasója, bzso. Felhasználónk ugyanis nem csak a Tippkirályt nyerte meg magabiztos fölénnyel, de úgy tűnik, fogadásaival sem járt rosszul, amelyet be is bizonyított egy, a TipPicsre feltöltött szelvény formájában.

Bzso az összes nyolcaddöntő továbbjutóját megtippelte, ezekből pedig egy igen zsíros, 62.50-szeres szorzójú kombit állított össze, amely végül ha nem is könnyedén, de bezöldült.

Olvasónkat szerencsére nem kerülte el Fortuna istenasszony, hiszen három ízben is az ő javára dőlt el a büntetőpárbaj, míg emlékezhetünk, hogy Belgium két-, Franciaország pedig egygólos hátrányból volt kénytelen fordítani a legjobb 16 között.

Ez a nyolcas kötés a világbajnokság egyik legszebb és legbátrabb szelvénye volt, de azért szorzóban még így is elmarad attól a 110-szeres oddstól, amelyet valaki a vb-döntő pontos végeredményének eltalálásával kaszált.

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes - vagy akár pechesen elúszott - szelvényeket!​