Angol foci

Ezúttal megizzadhatnak a szárnyaló farkasok

Osztálykülönbség van a két csapat között, mégsem várunk gálázást a Wolverhamptontól.

Fotó: Birmingham Mail

Egy mérkőzés maradt hétfő estére a Championship 20. fordulójából, az éllovas Wolverhampton, a dicstelenül, kiesőhelyen sínylődő Birminghamhez látogat. Az esélyek igencsak a vendégek sikerét valószínűsítik, ám ha így is lesz, gólzáport akkor se várjunk a Farkasoktól.

A City ugyanis az a csapat a Championshipben, amelynek messze a legkevesebb gól esett a mérkőzésein. A 19 találkozón látott 38 gól messze ligaelső eben a tekintetben, legközelebb hozzájuk a Millwall van 43 találattal.

A Birmingham idén 15 under mellett csupán 4 overt játszott a bajnokságban.

A vendég Wolverhamptont már számtalan alkalommal megénekeltük, a rendkívül szimpatikus csapatépítés meg is hozza jutalmát, az utolsó öt mérkőzését behúzó narancs-feketék kitartóan robognak a Premier League felé. Santóék idegenbeli teljesítményét sem érheti kritika, kilenc meccsen 19 pontot gyűjtöttek és mindössze hét gólt kaptak, amely a legjobb adat a ligában.

Birmingham#eng-birmingham#10

Egyáltalán nem csoda, hogy a parádézó Wolvesra csupán 1.65-ös oddson fogadhatunk, egyértelműen favoritjai a találkozónak. A gyengélkedő birminghamieket azonban hazai pályán nem egyszerű megverni, amelyet jelez az is, hogy mindössze egyetlen csapat, a Cardiff City kapott kevesebb gólt saját közönsége előtt.

Véleményünk szerint szoros 0-0, 0-1, maximum 0-2 várható, és annak ellenére sem lesz sétagalopp a mérkőzés a Wanderersnek, hogy a két csapatot 28 pont választja el egymástól a tabellán. Ám mivel mi valószínűbbnek tartunk egy 0-3-as végeredményt, mint egy 1-1-est, inkább arra fogadunk, hogy nem szerez mindkét csapat gólt, ahelyett, hogy 2.5 gól találat alatt maradnak a csapatok.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt - NEM
@1.65
[2529413] 2017-12-04 20:45:00 Birmingham - Wolverhamptonx;