Átigazolás

Pontok helyett egy legendáért harcolnak egymással a birminghami klubok

Angol másodosztály? Kína? Amerika? Vagy marad Európában? Egyelőre mindenki találgat, mi lesz John Terryvel.

John Terry 22 év és 17 trófea után elköszönt a Chelsea-től, a csapatkapitány 36 évesen ismeretlen helyzetbe került, hiszen találnia kell egy klubot, ahol még elfutballozhat pár évet.

A Telegraph azt írja, a 78-szoros angol válogatott védőt elárasztották ajánlattal, és sokáig úgy tűnt, az előző idényben a 9. helyen végző Bournemouth lesz a befutó, ám azóta beszállt a versenybe az 1982-es BEK-győztes Aston Villa, amely jelenleg a másodosztályban brusztol.

Még érez magában erőt

Könnyen lehet, hogy Terry mégsem marad Angliában, és pályafutása során először kipróbálja magát valahol külföldön. Természetesen az amerikai MLS és a pénzesbányának számító kínai bajnokság is felvetődött célállomásként, de nem lehet kizárni, hogy valamelyik európai ligában köt ki végül.

1x2    
U21 Anglia Döntetlen U21 Lengyelország
1.60 3.50 5.25

Terry jelenleg Portugáliában nyaral, és lefotózták, amint a Villa menedzserével, Steve Bruce-szal golfozik, ami erősítette azt a szálat, hogy a birminghamieknél folytatja, de egy játékoshoz közeli forrás szerint egy élvonalbeli bajnokság lehet, hogy jobb opció lesz számára, mint a Championship.

A Telegraph szerint hiába a nagy barátság Bruce-szal, a Villa nem tudná megadni Terrynek azt a fizetést, amit a külföldi klubok vígan átutalnak neki, úgyhogy egyelőre még sok a kérdőjel. A helyzetet az teszi pikánssá, hogy az Aston Villa városi vetélytársa, a Birmingham is a kérők között van, és a fogadóirodáknál ez a két kimenetel szerepel a legkisebb oddsszal.

Hova igazol John Terry?
Aston Villa 1.75
Birmingham 2.50
West Bromwich 7.50
Bármelyik portugál csapat 11.00
Brighton 11.00
Bármelyik kínai csapat 15.00
halványzöld iroda