Spanyol foci

Ez a meccs tutibb, mint Ronaldóék találkozója?

A magyar fogadók 80 százaléka szerint a Deportivo hazai pályán legyőzi a Las Palmas együttesét a Spanyol Kupában.

A fogadóknál tuti a Deportivo sikere csütörtök este.

A Spanyol Kupában már a legjobb 16 közé jutás a tét, a héten az első fordulókat rendezik a párharcokban. Csütörtökre is maradtak érdekes találkozók, melyek közül kétségkívül a legizgalmasabbnak a Deportivo-Las Palmas ütközet tűnik.

1x2    
Deportivo Döntetlen Las Palmas
1.90 3.40

3.40

A felek egyébként legutóbb májusban találkoztak szintén a Riazor Stadionban, s a Deportivo Florin Andone vezérletével 3-0-ra nyerni tudott. Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy a vendégek az utolsó öt tétmeccsüket zsinórban elveszítették - gólarányuk ezen ütközeteken 2-15 -, míg a La Coruna az elmúlt három bajnokiján négy pontot zsebelt be, akkor nem meglepő, hogy miért a hazai együttes az esélyesebb a bukmékereknél.

A     1.90-szeres oddson méri a Deportivo sikerét, a vendégekre és a döntetlenre egyaránt 3.40-szeres pénzért lehet fogadni. A fogadók egyébiránt ugyanazon a véleményen vannak, mint a fogadóirodák, hiszen szerintük gyakorlatilag kétség sem fér a Deportivo győzelméhez csütörtökön. A   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosoknak 80 százaléka a hazaiakra, 15 százaléka döntetlenre, míg a vendégsikerre mindössze 5 százaléka tett fel pénzt.

[2640006] 2017-10-26 20:30:00 Deportivo La Coruna - Las Palmasx;