Átigazolás

Százmilliós csatártársa lehet Moratának Manchesterben, de nem Ronaldo!

José Mourinho állítólag már ki is nézte a spanyol gólvágó leendő csatártársát. Nagyot szólna, az biztos.

Noha még Álvaro Morata átigazolását sem jelentették be Manchesterben, a Mirror információi szerint Mourinho már ki is nézte magának a spanyol leendő csatártársát. Ám ő nem Cristiano Ronaldo lenne, hanem a Tottenham Hotspur üdvöskéje, Harry Kane.

Korábban úgy nézett ki, hogy a Madridból elvágyódó Ronaldóért gigászi ajánlattal készülnek a Vörös Ördögök, ám a realitások azt mutatják, hogy a portugál sztár elmozdíthatatlan Madridból egyelőre, így a Special One-nak mással kell tovább erősítenie a csatársorát. Még ha össze is jön Morata megszerzése nagyjából 60 millió euróért, akkor is kellene még egy támadó a portugálnak, ő pedig a hírek szerint az angol válogatott Harry Kane lenne.

A MU-nak azonban piszok nehéz dolga lesz, ha a 23 éves gólkirályt meg akarja szerezni a riválistól, hiszen Londonban már lenyilatkozták, ők bizony semmilyen ajánlatot nem hajlandóak meghallgatni, így abban biztosak lehetünk, hogy kilenc számjegy alatt a fülüket sem mozdítják majd.

A bukmékerek noha egyelőre nem látják valósnak Kane idei átigazolását, reagáltak azért a pletykákra, hiszen 21-ről 7-szeres oddsra csökkentették Kane Old Traffordra szerződését a nyáron.

A lap továbbá azt is megerősítette, hogy Mourinho radarján még mindig ott van az Inter középpályása, Ivan Perisic, valamint a Chelsea játékosa, Nemanja Matics.

Az angol U21-es válogatott kedden Németországgal játszik az Eb elődöntőjében, az angolokra 2.90-es szorzóval fogadhatunk a    -n.