Átigazolás

Egy telefonhívás és a Juve-fanok még jobban kiborulnak

Leonardo Bonucci segítségével kaphatják meg a következő mélyütést a Juventus szurkolói.

Pénteken újabb hatalmas erősítést jelentett be az AC Milan, Kessié, Silva, Conti, Calhanoglu, Ricardo Rodríguez, Musacchio és Borini után a klub öt évre aláírt Leonardo Bonuccival, a Juventus hátvédjével. És ha ehhez még hozzávesszük, hogy a klub meghosszabbította Gianluigi Donnarumma szerződését, elmondhatjuk, hosszútávon is meghatározó csapat épül az iparvárosban. Az eddig eltöltött közel 200 millió eurót azonban egy újabb hatalmas összeg követheti, Montellának ugyanis szüksége van még támadókra, erre pedig Bonucci lehet a megoldás.

Persze nem úgy, hogy a középhátvédből hirtelen gólgyárost farag a tréner, sokkal inkább a kapcsolatait vetheti be a balhés bekk. A Tuttosport jelentése szerint ugyanis Bonucci korábbi csapattársát, Álvaro Moratát Milánóba érkezését követően már fel is hívta telefonon, hogy csatlakozzon hozzá és legyen a Milan játékosa.

Moratával kapcsolatban korábban a Manchester United és a Chelsea is felmerült, ám a Vörös Ördögök a Real-támadó helyett Lukakuval vigasztalódtak, míg Conte legújabb kiszemeltje Gonzalo Higuaín.

Persze a kínai befektetőknek is van B-tervük, hiszen ha mégsem sikerül Bonuccinak hatnia Moratára, a Milan állítólag újra Bellotti felé fordíthatja a tekintetét, noha a Torino támadója sem lenne olcsóbb, mint a spanyol.

Jövő héten a Milan és a Juventus is megkezdi szereplését a Champions Cupon. A vörös-feketék a Dortmunddal, míg a BL-ezüstérmes a Barcelonával találkozik. A mérkőzésekre már fogadhatunk is a    -n!

   
  1 x 2
Dortmund-Milan 2.95 3.30 2.05
Juventus-Barcelona 2.85 3.30 2.10