Átigazolás

Most már Olaszország a tuti a Real-csatárnál

Álvaro Morata a bukmékerek szorzói alapján szinte biztosan Milánóban köt ki.

Vasárnap este bejelentették az AC Milan 10. nyári átigazolását, Lucas Biglia 2020-ig írt alá a Rossonerihez. A Lazio középpályása 17 milliójába került a csapatnak, amellyel a Milan megközelítette a 200 millió eurót az idei játékosvásárlásokat illetően. Ám a mutató aligha fog megállni ennyinél, sőt ha hinni lehet a pletykáknak, még 100 millió el van különítve a kínaiak pénztárcájában legalább egy támadó megszerzésére.

Fotó: Mirror

Bonucci szerezheti meg Moratát a Milannak?

Márpedig az a bizonyos támadó a Real Madrid mellőzött gólvágója, Álvaro Morata lehet a La Gazzetta Dello Sport szerint. A spanyol válogatott játékos esetében egész nyáron éghetnek a madridi vonalak, hiszen a Manchester United és a Chelsea is heteken át ostromolta a Realt, ám megegyezés nem született. Igaz, maga Morata sem tudja, hogy éppen menne vagy maradna, mert bár a játékperceit nagyon kevesellte az előző szezonban, a pletykák szerint folyamatosan azon van, hogy meggyőzze Zidane-t, vele számoljon és ne pedig Benzemával.

Ezzel szemben Milánóban aligha lenne gond a játékpercekkel, hiszen Gianluca Lapadula és Gerard Deulofeu távozásával két hely is felszabadult Carlos Bacca mellett, ráadásul a kolumbiai sem nyűgözte le tavaly sem hozzáállásával, sem pedig teljesítményével a vezetőséget és a szurkolókat.

A Milan tehát ismételten mélyen a zsebébe nyúlhat, a 100 millió pedig jelen állás szerint Messit, Ronaldót és Mbappét leszámítva bármelyik játékosra elég lehet a világon.

A fogadóirodák szerint Morata majdnem biztosan Milánóban folytatja, ám azok után, hogy a MU és a Chelsea esetében is járt már ilyen alacsonyan a szorzó, kezeljük ezeket a számokat igen óvatosan.

A Real Madrid amerikai debütálására viszont még várnunk kell néhány napot, Ronaldóék vasárnap csapnak össze a Manchester Uniteddel Santa Clarában. A     egyelőre nem kínál szorzót erre a pikáns derbire, ám az Európai Szuperkupán már fogadhatunk a Real-MU felállásra.

Európai Szuperkupa
   
Real Madrid Döntetlen Manchester United
1.80 3.50 4.20
FH: Augusztus 8, 20:45