Átigazolás

A nászútját szakította félbe a gólvágó a MU-ért

Álvaro Morata Manchesterbe szerződése egyre közelebb van, ennek azonban az asszony aligha örül éppen.

Néhány napja kötelezte el magát Álvaro Morata hosszú évekre. No a Real Madrid támadója egyelőre nem új klubjával kötött életre szóló megállapodást, hanem az olasz modellel, Alice Camepllóval. A friss házaspár éppen Ibizán tölti mézes heteit, ám úgy tűnik, ez most félbeszakadt.

Fotó: goal.com

A híresztelések szerint ugyanis Morata visszautazik Madridba, ahol a klubok aláírhatják a megállapodást a támadó klubcseréjéről. Már csak az összegben van némi eltérés, hiszen a Real 75 millió fontot szeretne kapni, míg a MU csak 65-öt fizetne a 24 éves játékos játékjogáért.

Harry Kane lehet Morata csatártársa a MU-nál?

Morata egyébként nem első számú kiszemeltje volt Mourinhónak, ám Romelu Lukaku lényegesen drágább is lett volna, ráadásul a belgáról köztudott, hogy szeretne visszamenni korábbi együtteséhez, a Chelsea-hez.

Ami a további neveket illeti, David de Gea maradása jelenleg majdnem biztosra vehető, ahogyan az is, hogy a Madridban maradó Griezmann idén biztosan nem vált klubot, Perisic pedig nem hosszabbítja meg a szerződését az Interrel, így ő áron alul kerülhet az Old Traffordra az olasz iparvárosból.

Morata Manchesterbe szerződése a bukik szerint már szinte biztos, jelenleg 1.15-ös oddson fogadhatunk arra, hogy szeptembertől már az Old Traffordon rúgja a bőrt.

A spanyol utánpótlás-válogatott döntőbe jutott az U21-es EB-n, ahol is a németek lesznek Asensióék ellenfelei. A hispánok háromesélyes győzelmére 1.90-es oddson fogadhatunk a    -n.