Konföderációs Kupa

Most aztán tényleg megéri a gólokra fogadni!

Mindkét gigásztól hendikepes, sima győzelmet várunk a vasárnapi mérkőzéseken.

Záró játéknapjához érkeztek a mini-vb csoportküzdelmei, ám még mind a négy csapat reménykedhet a továbbjutásban a B jelű kvartettben. Lássuk, mi várható vasárnap délután.

Mindkét csapat sima győzelmére 1.30-as szorzóval fogadhatunk.

Németország Kamerunnal, Chile pedig Ausztráliával találkozik, és noha a kicsiknek is van még esélyük az elődöntőre, ehhez mindenképpen győzelemre van szükségük, ráadásul nem is feltétlenül egygólosra. Ennek ellenére nemhogy nem éri meg fogadni az ausszik vagy a kameruniak sikerére, de még a kiütésben is joggal reménykedhetnek a fogadók.

A cél ugyanis egyértelmű: el kellene kerülni Portugáliát az elődöntőben. Mivel a luzitánok szombat délután megnyerték csoportjukat, így a B kvartett másodikja találkozik velük, míg a csoportgyőztes a könnyebben verhetőnek tűnő Mexikóval. Jelenleg a dél-amerikaiak vezetik a csoportot, ám ha a Nationalelf jobban megveri ellenfelét, mint Chile, akkor vélhetően ők zárnak az élen.

Egyik gigász dolga sem tűnik lehetetlennek, hiszen bár mind Kamerun, mind Ausztrália mutatott szép dolgokat a tornán, ellenfelük most is klasszisokkal erősebb lesz.

Ami a kezdőket illet, Löw a 3-5-2-es felállásban ezúttal több játékosnak is pihenőt adhat, így Mustafi és a sérült Can játékára sem biztos, hogy sor kerül, míg Chilénél Claudio Bravo kezd majd a hírek szerint a kapuban.

Ugyan megszakadni aligha fog bármelyik csapat a 90 perc során, esélyeiket azért jócskán növelné a döntőre, ha nem Cristiano Ronaldóék jönnének szembe az elődöntőben. Ezek fényében úgy gondoljuk, kísérletet tesznek majd arra, hogy egy 2-3 gólos győzelemmel a csoportjukat megnyerve kerüljék el az Európa-bajnokot. Mi a hendikepre fogadunk a   -n!

hatharom.com
Németország-Kamerun Németország -1 (európai hendikep)
Chile-Ausztrália Chile -1 (európai hendikep)
3.42@
Fogadási határidő: 17:00