Nemzetek Ligája

Csoportelsőség vagy bennmaradás? - oddsok a magyarok NL-szereplésére

Pénteken Németország ellen folytatja Nemzetek Ligája-szereplését a magyar válogatott.

Kéthetes válogatott szünet köszöntött be az európai fociban, a Nemzetek Ligája utolsó két fordulóját rendezik meg a következő napokban. Nekünk magyaroknak különleges időszak ez a mostani, hiszen az a helyzet, hogy Marco Rossi csapata a csoportelsőségért lép pályára a németek, majd az olaszok ellen. 

Ki ne tudná, hogy a magyar válogatott négy fordulót követően 7 ponttal vezeti az A divízió 3. csoportját Anglia, Németország és Olaszország előtt. A hátralévő két fordulóban azonban még bármi megtörténhet, így még az is, hogy a magyar csapat végül kiesik a B osztályba. 

373211

Ehhez a szcenárióhoz az kell, hogy a magyar csapat kikapjon a németektől és az olaszoktól is, miközben Anglia megveri az olaszokat, majd a németeket. Ha viszont bármelyik tétel is teljesületlen marad, vagyis a mieink a két meccsen legalább egy pontot szereznek, vagy Anglia hat pontnál kevesebb szerez az utolsó két fordulóban, akkor a magyar csapat biztosan bent marad az A-csoportban. A fogadóirodáknál egyébként ez a valószínűbb forgatókönyv. 

{"headTitle":"Nemzetek Ligája 2022, A-divízió, 3. csoport - Utolsó helyen végez (kiesik) ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia ","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Persze lehet pozitívabb vizekre is evezni, hiszen az sem esélytelen, hogy a mieink megnyerjék a csoportot. Jelenleg egy ponttal vezetünk a németek és kettővel az olaszok előtt, utóbbiakat pedig ugye jövő hét hétfőn Budapesten fogadjuk. 

Ha nem kapunk ki Németországban, miközben az angolok megverik az olaszokat, akkor a hazai meccsünkön elég lesz egy döntetlen is az első hely megtartásához, feltéve, ha Németország Anglia ellen sem nyeri meg a meccset. 

Ha kikapunk a németektől, de ők kikapnak az angoloktól, mi viszont legyőzzük az olaszokat, akkor szintén mi végzünk az első helyen. 

Ha legyőzzük a németeket és nem kapunk után ki idehaza az olaszoktól, akkor szintén mi vagyunk a csoportelsők. 

A fogadóirodák szerint egyébként erre mutatkozik a legkisebb esély, hiszen 5.50-es szorzót fizetnek arra, hogy Marco Rossi legénysége megnyeri ezt a négyest, és 1.57-es oddsot arra, hogy Németország behúzza a csoportot. 

{"headTitle":"Nemzetek Ligája 2022, A-divízió, 3. csoport - Csoport élén végez ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország ","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Olaszország ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A magyar válogatott most pénteken Lipcsében lép majd pályára Németország ellen. A két csapat budapesti mérkőzésén 1-1-es döntetlen született, akkor a mieink Nagy Zsolt góljával az első félidőben megszerezték a vezetést, de emlékezhetünk, hogy a Európa-bajnokságon is mi kerültünk először előnyben a Nationaelf ellen. 

>>>Minden, amit a 2022-es foci-vb-ről tudni kell<<<

A magyar csapat most is bravúrra készül, de a szövetségi kapitánynak nincs könnyű dolga. A már említett Nagy Zsolt mellett az Angliában két gólt is szerző Sallai Roland sem lehet ott a csapattal. Bekerült három újonc a keretbe, köztük az AZ Alkmaarban remeklő Milos Kerkez, valamint visszatér Kleinsheisler László is. 

A lipcsei mérkőzésen nem sok esélyt adnak a mieinknek a bukmékerek, hiszen 11-szeres szorzót fizet jelenleg a magyarok sikere.  Az Anglia és Olaszország elleni idegenbeli mérkőzéseinek 8.00-as oddson zártak az oddsok, így itt is várható még némi csökkenés, de az biztos, hogy Németország nagy favoritja marad a találkozónak. 

{"headTitle":"Németország - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország ","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3784560] 2022-09-23 20:45:00 Németország - Magyarországx;