Euro U21

Csoportunk rangadóján jöhetnek a gólok

  • Cipolla

Szombaton már a második körrel folytatódik az U21-es Eb, ahol az "A" csoport két favoritja találkozik majd egymással. A hollandok beragadtak a rajtnál, így most egy esetleges vereség igen nehéz helyzetbe sodorná őket.

Az első körben a német válogatott könnyedén győzte le a magyarokat, bár az első félidőben még döcögött a német szekér. Az első német gól megtörte a magyarokat, majd pedig kijött a két csapat közötti komoly erőnléti és sebességkülönbség is. A német keret elsősorban Bundesligában vagy Bundesliga 2-ben pallérozódó fiatalokból áll, de a csatársorban a Berisha-Nmecha duó a légiósok táborát erősíti. Mindkét csatár remek formában van, a középpályáról pedig a Wolfsburg új csillaga, Baku készít elő, aki remek cselezőkészsége mellett igazi playmaker szerepet tölt be. A cserepadon pedig az a Moukolo ücsörgött, aki mindössze 16 éves, de már a Dortmund első csapatában is van gólja és a következő jó pár év meghatározó játékosa lehet.

Fontos meccs vár a hollandokra // Fotó: MTI

A holland csapat első meccsén nem sikerült a győzelem a románok ellen, amire nem számítottunk. A felállt román védelemmel szemben nem tudtak mit kezdeni, így hiába van rettentő gyors támadóarmadájuk van, nem tudták ezt kihasználni. Ahogy korábban megírtuk, a támadósora rettentő mély és minőségi a csapatnak.

A német csapatot tekintve a mai napon egy jóval támadóbb szellemű csapat fog szembe jönni, ahol vélhetően lesznek szabad területek a széleken az ellentámadások során.

Mire fogadjunk?

Összességében mindkét csapat esetén a védelem a gyengébb láncszem és mindkét csapat alapvetően gyors megindulásra képes, így a hálók is zöröghetnek mindkét oldalon. A selejtező során a két gárda összesen 68 gólt termelt, ami csak megerősítheti bennünk a tipp helyességét. 

{"headTitle":"U21 Eb","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Továbbá Griezmannt, a Logibet közkedvelt tipsterét is megihlette a meccs, így az ő tippjét keresd a Logibet felületén.

 

[3495930] 2021-03-27 21:00:00 Németország U21 - Netherlands U21x;
Boritókép: MTI