NB I

Költözik a Diósgyőr, de még nem Miskolcra

Az őszi idényben többnyire Debrecenben játssza majd hazai meccseit a DVTK labdarúgócsapata.

A múlt héten megkezdte a felkészülést a DVTK együttese, amely változatlan stábbal, vagyis Bódog Tamással áll rajthoz az NB I 2017/18-as idényében. A keleti gárda az előző szezonban a miskolci pálya felújítása miatt Mezőkövesden játszotta több hazai mérkőzését is, ám a kövesdiek jelezték, ez jövőre nem lesz megoldható, a pálya ugyanis nem bírja el a kettős terhelést.

Mint arról a DVTK hivatalos oldala beszámolt, a sorsolást megelőzően kedden egyeztettek a felek, ám nem sikerült megállapodniuk a további közös munkát illetően, így a Diósgyőrnek új albérlet után kellett néznie.

A megoldás végül a Nagyerdei Stadion lett, Bódogék a hazai meccseik többségét itt játsszák majd, míg ha az időpontok ütköznek majd a Loki meccseivel, akkor ismét igénybe vehetik a mezőkövesdi, valamint a balmazújvárosi stadiont is.

Az új diósgyőri stadion építése zajlik, a klub tájékoztatása szerint az átadás várható időpontja 2018. február vagy március.

A     egyelőre nem kínál szorzókat az NB I végső győztesére, de amint ez megváltozik, azonnal beszámolunk a magyar állami fogadóiroda oddsairól.