Átigazolás

Hova tovább, Terry?

  • varin

A Chelsea búcsúzó klasszisa a szorzók jelenlegi állása szerint marad a Premier League-ben.

Alig néhány órája hivatalos, hogy John Terry távozik a szezon végén a Chelsea-től. Habár a 78-szoros válogatott bekk korábban egyszer már bejelentette ugyanezt, akkor Antonio Conte meggyőzte őt, hogy maradjon a Kékeknél, ám újabb hosszabbításra most már biztosan nem kerül sor. Hogy hol folytatja a balhés előéletű hátvéd, arról egyelőre csak találgatások vannak, mindenesetre a bukik szerint marad Angliában.

Hova igazol John Terry?
West Bromwich 2.75
Bournemouth 3.75
Bármelyik MLS-csapat 4.00
Brighton 9.00
Bármelyik arab csapat 11.00
Bármelyik kínai csapat 11.00
Crystal Palace 11.00

"Még nem döntöttem a jövőmet illetően, mert a legfontosabb most az, hogy sikerekhez segítsem a Chelsea-t. Mindig is imádni fogom ezt a klubot, de mindent figyelembe véve úgy érzem, eljött az ideje, hogy távozzak, mert itt már korlátozottak a lehetőségeim. Szeretnék új kihívásokat keresni magamnak" - nyilatkozta Terry.

Hogy mit is hoz a jövő Terrynek, arról egyelőre csak találgatások szólnak, illetve a fogadóirodák szorzói alapján tudunk következtetni. Az egyik brit buki úgy véli, mindenképpen marad a bekk a Premier League-ben, hiszen az első négy csapat között három is az angol első osztályban futballozik.

Ez egyébként azért is érdekes, hiszen amikor tavaly májusban úgy tűnt, Terry távozik Londonból, a legesélyesebb csapatok között főleg amerikai gárdákat találtunk, de a PSG-re, a Juventusra és a Real Madridra is lehetett fogadni.

A Chelsea legközelebb szombaton lép pályára, a Kékek ekkor az FA Kupa elődöntőjében a Tottenham Hotspurrel játszanak a Wembley Stadionban. Habár a nemzeti stadion inkább a Spursnek hazai pálya, Terryékre fogadhatunk alacsonyabb, 1.75-ös oddson a    -n.

[2475228] 2017-04-22 18:15:00 Chelsea - Tottenham Hotspurx;