Sportfogadás

Százszoros pénzt ért John Terry cseréje

Három bátor fogadó is pakolt pénzt arra, hogy a Chelsea-legenda a 27. percben jön le a pályáról.

Vasárnap délután az utolsó mérkőzését játszotta a Chelsea színeiben John Terry a Stamford Bridge-en. A távozó kapitány a 27. percben, hatalmas vastaps közepette hagyta el a gyepet, amelyen közel húsz évig rúgta a bőrt, ezzel pedig három bátor fogadót is igen zsíros kis pénzösszeghez juttatott.

Az egyik angol bukmékernél ugyanis lehetett fogadni, mikor is cserélik majd le Terryt a mérkőzésen és három bátor játékos is úgy vélte, a 26-os mezszám miatt ez az időpont 26:00 és 26:59 közé esik majd - erre 101-szeres volt a szorzó. Habár a BBC jegyzőkönyvében a 28. perc szerepel, vélhetően a csere még a fenti intervallum között került elkönyvelésre, így a fogadók járulhattak is a kasszához.

A bukméker egy 10 és egy 25 fontos tétet ismert el, így akadt olyan szerencsés delikvens, aki 2500 fontot nyert a legenda búcsúján.

Fotó: Daily Star

"Teljesen biztos voltam benne, hogy így alakul majd ez a fogadás. Ez volt életem második fogadása, nem is szoktam játszani. De mivel irreálisan magas volt a szorzó, nem hagyhattam ki" - nyilatkozta az egyik szerencsés.

A fogadóiroda bár gratulált a felhasználóknak, később elismerték, hogy hibát követtek el a szorzóval, hiszen néhány perccel a kezdés előtt már publikus hír volt az interneten, hogy Terry a 26-27. perc körül hagyja majd el a Stamford Bridge gyepét.