Átigazolás

John Terry másik angol topcsapathoz igazol?

A Chelsea-nek már nem kell a klublegenda, ám José Mourinho felkarolhatja a Manchester Unitednél.

Hónapokkal ezelőtt látott napvilágot a hír, mely szerint John Terry, a Chelsea legendája távozik Londonból. A balhés középhátvédnek az Egyesült Államokból és szerte Európából is vannak ajánlatai, ám egy felröppent pletyka szerint nemhogy marad Angliában, de még a Chelsea egyik nagy riválisához, a Manchester Unitedhez is szerződik.

John Terry következő együttese
New York Red Bulls 5.00
Manchester United 6.00
New York City FC 6.00
LA Galaxy 6.00
PSG 7.00
Juventus 11.00
Real Madrid 14.00
Barcelona 15.00

Dicstelen véget ért a pályafutása a Chelsea-nél Terrynek, a Sunderland elleni piros lapot követően már nincs lehetősége elbúcsúzni a pályán a szurkolóktól. A 21 év és 700 mérkőzés tehát egy kiállítással ért véget, és mint azt a 35 éves játékos korábban elmondta, ezzel a PL-szereplésnek is vége, nem szeretne másik klubban játszani. A legvalószínűbb forgatókönyv Amerika lenne, ahol korábbi csapattársai, Frank Lampard, Didier Drogba és Ashley Cole is futballoznak, ám jelenleg egyáltalán nem kizárt az sem, hogy a MU-nál folytatja a bekk.

Ehhez persze szükségeltetik José Mourinho személye is, aki vélhetően meg akarja majd szerezni korábbi csapatkapitányát, amennyiben valóban ő váltja a nyáron Louis van Gaalt. Az európai topcsapatok közül a másik variáció az idén a Chelsea-t búcsúztató PSG lenne, ám itt közel sem biztos, hogy helye lenne a kezdőben Terrynek.


Sokat elárul mindenesetre a MU-val kapcsolatos híresztelésekről, hogy a második legvalószínűbb forgatókönyvnek tartják a bukik azt, hogy a Chelsea legendája az Old Traffordon folytatja pályafutását.

[1987598] 2016-05-15 16:00:00 Chelsea - Leicesterx;
184314