Sportfogadás

Spanyol meglepetés és marokkói siker a hétfői tuti kombiban

Hétfői duplázós kombinkban két darab kétesélyre tippelünk. Tartsatok velünk ma is!

Izgalmas hétfő este vár ránk, hiszen egy olasz és egy spanyol derbi mellett az Afrika Kupában is két mérkőzésre kerül sor. Nem okozott nehézséget a négy mérkőzésből egy erős kis kombit összeállítani, amely igen jó szorzóval is kecsegtet.

Málaga-Real Sociedad
Tipp: Döntetlen vagy Sociedad
Odds: TippmixPro@1.51

Telis-tele van mindkét csapat sérültekkel, ami ezekben az ínséges időkben komoly nehézséget okozhat a feleknek. A hazai kék-fehérek formája egyre aggasztóbb, erőteljesen sodródnak a kiesőhelyek felé. Romero mester ráadásul nagyon sok játékost kell nélkülözzön, a védelemben például alig van hadra fogható játékos. Már pedig a Málaga védekezése az elmúlt hetekben tragikus volt, a Barcelona elleni 0-0 óta hét meccsen kaptak 19 gólt és győzni csak a Depor ellen tudtak.

A vendég baszkok sincsenek kirobbanó formában, bár a Villarreal kiütése a kupából talán feledteti a Sevilla elleni 0-4-et. A Sociedad egyébként jól muzsikál az elmúlt hetekben idegenben, leszámítva egy Depor elleni 1-5-öt, négy győzelmük és egy döntetlenjük van október vége óta.

Tavaly ugyan nyerni tudott a Málaga a Soci ellen, ám előtte zsinórban hat alkalommal szereztek legalább egy pontot a baszkok. Erősebb csapat a Sociedad, akár nyerhetnek is a Rosaledában.

Kongói DK-Marokkó
Tipp: Döntetlen vagy Marokkó 
Odds: TippmixPro@1.30

Már az Afrika Kupa-beharangozó cikkünkben is megemlítettük, hogy a marokkói csapat nagyon erős, ráadásul Hervé Renard személyében a legjobb szövetségi kapitányt is magukénak tudhatják Benatiáék. A kongói csapat pedig egyáltalán nem rossz, vannak ismertebb játékosaik is, így akár borsot is törhetnek a nagyok orra alá. Az Atlasz Tigrisei azonban kitűnő formában érkeztek a tornára, tavaly január óta csupán a finnektől szenvedtek vereséget, de emellett sorra verték Afrika csapatait. Egy pontra mindenképpen jók lesznek Renard fiai.

hatharom.com
Málaga-Real Sociedad Döntetlen vagy Real Sociedad 
Kongói DK-Marokkó Döntetlen vagy Marokkó 
@1.96