Sportfogadás

Triplázhatunk hétfő este, ha a többséggel tartunk

A LaLiga 18. fordulójának hétfő esti zárómeccsén két komoly nyomás alatt lévő együttes találkozik Málagában.

1x2    
Málaga Döntetlen Espanyol
2.50 3.00 2.85

A barcelonai csapatnak sikerült pozitív hangulatban zárni az évet, hiszen sokkolták a La Liga követőit az Atlético Madrid legyőzésével. Quique Sánchez Flores mesternek azonban nem sikerült meglovagolni a momentumot, és hiába nevezte egyik legjobb kezdőjét a hétközi kupameccsre, alulmaradtak a Levantéval szemben. 

Egyik csapatnak sem termett sok babér az utóbbi időben...Vajon ki örülhet majd hétfő este? fotó: archív

A bajnokikat tekintve ráadásul ezidáig nyeretlenek az úton, bár 8 meccsükből 4 remit azért összekapartak a katalánok és csak a Málaga rendelkezik pocsékabb idegenbeli mutatóval náluk. Meccseiken nem gyakori a gólzápor, hiszen legutóbbi 11 meccsükből 9-en maximum 2 találat született.

Az andalúzok hazai statisztikája bőven hagy kívánnivalót maga után hiszen eddigi 8 meccsükön 2-2-4 mellé 9-14-es gólarány párosul. Míchel mester együttesének sürgősen el kéne kezdenie gyűjtögetni a pontokat, hiszen immár 5 egység a lemaradásuk a bennmaradást érő 17. pozíciótól. Ha a hasonlóan rossz formában lévő ellenfeleket sem sikerül legyőzniük, akkor Míchel kezdhet új állást keresni, a csapat pedig könnyen a második vonalban találhatja magát jövőre.

A bukik egyhangúan - ha csak egy hangyányit is, de - a Málagát favorizálják, véleményünk szerint azonban a meccs alapvetően abszolút háromesélyesnek ígérkezik. A magyar fogadók az előzetes infók alapján joggal bízhatnak a döntetlenben, 56%-uk tette ezidáig remire a meccset, míg a hazai - és vendég tippek bár a Mélaga felé billennek, közel azonos arányban kerültek megjátszásra.

fotó: tippmixpro.hu

Az utóbbi időben kettejük párharcában egyértelműen az Espanyol felé húz a mérleg, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 10 meccs óta veretlenek a Málagával szemben.

A tabella hátsó részén tanyázó csapatok közül már csak ez a két gárda maradt, aki nem rúgta ki az edzőjét, így könnyen lehet, hogy a találkozó után újabb fejek fognak hullani.

[2580713] 2018-01-08 21:00:00 Malaga - Espanyolx;
240918