Tipp

Ez lehet a legjobb tipp a Real Madrid bajnokavatására

  • varin

Aligha szeretne már a második félidőben megszakadni a Real Madrid, így gólgazdag első 45 perc várható.

Többször megénekeltük már, mennyire egyértelmű a helyzet a La Ligában, ha a Real Madrid nem veszít Málagán, Ronaldóék ünnepelhetnek, míg ha a szigetlakók otthon tartják a három pontot, az a katalánok boldogságát jelentheti.

A Madrid sorsa tehát a saját kezében van és ilyen helyzetben nem is szokás hibázni, ennek fényében pedig úgy véljük, már egy félidő alatt eldönti a bajnoki cím sorsát a Real Madrid.

A Blancók nem fukarkodtak a gólokkal ezekben a hetekben, négyet szereztek a Celta, a Sevilla és a Granada ellen, hattal terhelték meg a Deportivo hálóját, mindemellett a Bajnokok Ligájában is érdekelt a csapat a június 3-ai döntőben.

Nem tudod, mit jelent a -0.75-ös hendikep vagy csak szeretnél jobban elmélyülni az ázsiai hendikepek fajtáiban? Sportfogadás sulis cikkünkből mindent megtudhatsz!

A Real ráadásul hajlamos igen jól kezdeni a találkozóit, idén már nem jellemző rájuk az, hogy az első percekben kapnak egy gólt, mely után aztán rohanhatnak az eredmény után. Ez is a csapat sikerességének egyik alapja.

A Real Madrid idén 19 idegenbeli bajnokijából 14-et megnyert, 11 alkalommal pedig már a félidőben vezettek, ötször pedig legalább két góllal.

Noha minden tényező a fővárosiak sikerét vetíti előre, Zinedine Zidane biztosan extrán feltüzeli majd játékosait, akik úgy mennek ki majd a pályára, hogy 45 perc alatt döntésre kell vinni a meccs sorsát, hogy aztán a második félidő már a fieszta, valamint a BL-döntőre való pihentetés időszaka legyen.

Mindezek fényében mi merünk arra fogadni, hogy akár többgólos is lesz ez a bizonyos előny a félidőben, miként a Real Madrid az utolsó hét idegenbeli bajnokiján összesen 16 gólt szerzett az első félidőkben.

hatharom.com
Real Madrid -0.75 (első félidő)
Odds: 1.775
Tét: 7/10
Eddig éri meg: 1.62
[2300883] 2017-05-21 20:00:00 Malaga - Real Madridx;