Sportfogadás

Érdemes odafigyelni a nap tippjére

A Tippmixpro fogadói szerint a Botafogo könnyedén két vállra fekteti a Chapecoense együttesét szerdán.

A fogadóknál a Botafogo a favorit szerda este.

A 35. fordulójához ért a brazil első osztályú labdarúgó bajnokság, amelyben magyar idő szerint szerda este Botafogo-Chapecoense mérkőzést rendeznek. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, akik az elmúlt hét bajnokijukból ötöt megnyertek, míg kettőn döntetlent játszottak, így az előkelő ötödik helyen tanyáznak. Ezzel szemben a vendégek mindössze a tizedik pozíciót foglalják el, ráadásul az utolsó tíz tétmeccsükből csak hármat tudtak megnyerni.

A két gárda idén már találkozott egymással, akkor a Chapecoense fordított felállásban, hatalmas mázlival, 2-1-re győzte le a Botafogo együttesét. A felek legutóbb 2014-ben feszültek egymásnak a João Havelange Olimpiai Stadionban, Rio de Janeiróban, amikor is a hazaiak 1-0-ra tudtak nyerni.

1X2    
Botafogo Döntetlen Chapecoense
TippmixPro@1.60 TippmixPro@3.40 TippmixPro@5.00

Mindezek után a bukmékereknél és a fogadóknál is a Botafogo a mérkőzés esélyese, ugyanis a             adatai szerint a szerda esti meccsre beérkezett tétek 66 százaléka (!) hazai sikert vár, 21 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 13 százaléka (!) érkezett. Ez vélhetően annak tudható be, hogy a Botafogónak nagyon megy hazai pályán, míg a Chapeconse házon kívül nem túl acélos.

[2206095] 2016-11-16 22:30:00 Botafogo RJ - Chapecoense AFx;