Bulvár

Neymar rárepült a szexi popsztárra?

A pletykák szerint a Barcelona brazil sztárja napjaink egyik legfelkapottabb popénekesnőjével kavar.

Alig egy hónapja, hogy a brazilok szupersztárja szakított Dél-Amerika egyik leghíresebb színésznőjével, Bruna Marquezine-nel. A 25 éves támadó így most újra szingli, és mivel itt a nyár, bőszen keresi is a szerelmet.

Neymar a csajozásával legutóbb úgy nagyjából két hete került az újságok hasábjaira, amikor a 23 éves Caroline Caputo modellkisasszony oldalán látták távozni egy riói éjszakai bárból. Annak a románcnak azonban már vége szakadt, azonban a sztárfocista nem tétlenkedik.

Legfrissebb pletykák szerint Neymar most Demi Lovatónak, napjaink egyik legfelkapottabb popénekesnőjének csapja a szelet. A brazil sajtó kezében mondjuk konkrétumok egyelőre nincsenek, de a támadó nagy rajongója az énekesnőnek, legutóbb egy közösségi oldalára feltöltött videóban adta tudtára rajongását.

Hogy a 23 éves Demi Lovato vette e a lapot, arról egyelőre nem szólnak a hírek, de nem lennénk meglepődve, ha hamarosan egymás társaságában kapnák lencsevégre őket, hiszen a Barcelona jelenleg éppen az Egyesült Államokban turnézik. Neymarnak éppen ezért a csajozás mellett a focira is figyelnie kell, a Barcelona vasárnap a Juventus ellen játszik bemutatómeccset a Bajnokok Kupája keretein belül.

1x2    
Juventus Döntetlen Barcelona
2.85 3.30 2.10