Nemzetközi foci

Kirúgták az öltözőben maszturbáló focistákat

  • MVB80

Hárman csinálták, a negyedik videózott, mindegyiknek mennie kellett.

Ha valaki még nem hallott a Sport Clube Gaúcho nevű brazil futballcsapatról, az ne szidja magát, mert az egyesület az ország déli részén fekvő Rio Grande do Sul állam harmadosztályú bajnokságában szerepel, vagyis nincs túlságosan szem előtt.

Most azonban bekerült a hírekbe a csapat, bár a klubnál valószínűleg nem örültek ennek a hirtelen jött népszerűségnek.

Az történt ugyanis, hogy felkerült az internetre egy olyan videó, amelyen a csapat három játékosa az öltözőben maszturbál. Egész pontosan ketten csak passzív résztvevők voltak, és harmadik társuk vette kézbe a dolgokat, igen, a többiekét.

A klub azonnal hatállyal kicsapta a három delikvenst, valamint a negyedik érintettet, aminek az a megtisztelő feladat jutott, hogy levideózza, amint a többiek jól érzik magukat.

„Láttam a videót, mit mondjak, gusztustalan. A játékosok a magánéletükben azt csinálnak, amit akarnak, ha elmennek szórakozni, vagy férfiakkal létesítenek kapcsolatot, ez az ő dolguk.

Elnökként viszont nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy a felvételt az öltözőben készítették” - nyilatkozta Gilmar Ross, a klub első embere.

Rosso azt is hozzátette, a négy játékos kirúgásában az is közrejátszott, hogy nem akarták, hogy az ellenfelek szurkolói a lelátóról zaklassák az érintetteket mindenféle nem túl szalonképes bekiabálással.

Bár a harmadosztály az esetet látva kifejezetten izgalmasnak tűnik, de még így sem került be a    kínálatába. Az élvonal meccseire viszont lehet fogadni, az éllovas Corinthians például a 11. helyezett Ponte Pretát fogadja a hétvégén.

1x2    
Corinthians Döntetlen Ponte Preta
1.50 3.60 6.25