NB I

Ennél nincs lejjebb Miskolcon?

  • varin

Szegény Horváth Ferenc már nem tud mit nyilatkozni. Van visszaút a Diósgyőrnek?

"Furcsán éreztem magam a kispadon. Nem ilyen mérkőzésre számítottam. El kell ismerni, nem volt jó a meccs, és nem is az történt a pályán, amit vártam. A Mezőkövesd ellen teljesen más volt a játékunk, az akarással sem volt gond, ám ezúttal úgy láttam, beletörődtünk abba, hogy elveszítettük ezt a mérkőzést. Csupán egyszer találtuk el a kaput. Ez nagyon kevés, így nehéz bajnokit nyerni. Ne szépítsük, nagyon csalódott vagyok. Nagy teher ez mindenkinek. Nemcsak nekem, hanem játékosoknak, szurkolóknak egyaránt. A lift leért a földszintre, innentől kezdve mást kell csinálnunk" - nyilatkozta az MTK elleni vereséget követően Horváth Ferenc, a DVTK mestere.

Diósgyőr#hun-diosgyor#10

A miskolci klub hatalmas gondban van, ez elvitathatatlan. Július vége óta csupán kettő pontot gyűjtöttek és nyolc meccsen mindössze hat gólt szereztek, ezzel pedig ténylegesen leértek a földszintre, vagyis az utolsó helyen rostokolnak magasan a legtöbb bekapott góllal.

A drukkerek forronganak, egyszerre okolják Szabó Tamás ügyvezetőt, a játékosokat, az edzőt, valamint Benczés Miklós sportigazgató.

Kérdés, hogy mennyi ideig maradhat még Horváth a kispadon és egyáltalán alkalmas-e vezetni egy NB I-es csapatot úgy, hogy a kecskeméti eredményes félévet követően kevés helyen marasztalták őt.

A DVTK az első kör utolsó fordulójában a Debrecent látja vendégül, majd a válogatott szünet miatt érthetetlenül hosszú, húsznapos pauza következik. A miskolci klubnak ráadásul a szünet után sem lesz nyugta, hiszen a Videoton, az Újpest, a Ferencváros, a Honvéd és a Haladás lesznek a következő ellenfeleik, vagyis simán elképzelhető, hogy a borsodi csapat az utolsó helyről kezdi majd meg a 2017-es esztendőt is.

[2295465] 2016-09-24 18:00:00 Diósgyőr - Debrecenx;
209575