Bajnokok Ligája

Kétezer nap után térhet vissza Falcao

A Monacóban futballozó kolumbiai klasszis 2010-ben játszott utoljára a Bajnokok Ligájában.

Szinte hihetetlen adat, de Radamel Falcao, aki egykoron a világ egyik legkeresettebb támadójának számított, 2010 márciusa óta nem lépett pályára a Bajnokok Ligája főtábláján. Az immáron 2381 napja húzódó széria azonban szerda este véget érhet, ha Leonardo Jardim bizalmat szavaz a visszatérő támadónak a Wembley-ben.

   
  1 x 2
Tottenham-Monaco 1.76 3.50 4.40

Hiába nyert több Európa Ligát is az Atlético Madriddal Falcao, hiába játszott a Manchester Unitedben és a Chelsea-ben is, Falcao több, mint 30 évesen mindössze nyolc BL-találkozónál és négy gólnál tart.

"Biztos vagyok benne, hogy újra a régi fényében tündököl majd Radamel, az angol csapatoknak egyszerűen nem volt türelmük kivárni, amíg formába lendül. Mi kivárjuk, amíg Falcao újjászületik. Senki nem várhatja, hogy egy súlyos sérülés után csodát tesz majd a játékos és már az első meccsén szórja a gólokat. És a legnagyobb csapatoknak azonnal kellenek az eredmények, nincs idejük megvárni a rehabilitációt" - nyilatkozta a monacói csapat alelnöke.

A 31. életévét taposó támadó idén két meccsen lépett pályára a Monacóban, és bizony a Fenerbahce ellen oda-vissza betalált a BL-selejtezőben, majd lábsérülést szenvedett, amelyből csak a napokban épült fel.

Egy Falcao-gólra most 3.60-szoros szorzón fogadhatunk, habár szinte biztosan nem lesz majd a kezdőben a kolumbiai sztár.

[2363744] 2016-09-14 20:45:00 Tottenham Hotspur - Monacox;
2016-09-14;42