Bulvár

Hét focista, aki félreértette az Instagramot

  • gradessaint

Naná, hogy ott van köztük Cristiano Ronaldo, de Karim Benzema számára is lenne néhány tanácsunk. Sokkoló képek focisztárok Instagramjáról.

A divathullámokat mindig jó érzékkel kiszúró futballisták között is egyre terjed az Instagram-őrület, ami egyrészt baromi jó, mert ezt a platformot (még) tuti nem profi marketingesekkel és PR-osokkal kezeltetik a sztárok, másrészt viszont ijesztő, mert egy csomó olyan részletet is megtudhatunk az irigyelt példaképek életéről, amire soha az életben nem voltunk kíváncsiak. De tényleg. Íme, néhány erős példa:

A szoptató Radamel Falcao. Ugye, milyen bájos?

Nicklas Bendtnert aligha kell bemutatni bárkinek, ő az az ember, aki képes volt eltiltást bezsebelni amiatt, mert Eb-gólja után szabálytalanul reklámozott alsóneműjén egy sportfogadó céget. Pedig nem ez volt a legegyedibb performansza, azt ugyanis az Instagramjára tartogatta:


Igen, az ott egy melltartó, és igen, mindenki kedvenc Lordja így szokott napozni a hátsó kertben. Lehengerlő, nemdebár?

Neymart nem csak idióta hajviseletéről és ördöngös cseleiről lehet megismerni, hanem arról is, hogy szeret totálisan érdektelen és felesleges fotókat feltölteni az Instára. Mint például ezt a felvételt itt:


Oké, eddig is tudtuk, hogy szereted a bicikliket, haha.

Karim Benzema itt éppen koncentrál. Jó lenne - vagy épp ellenkezőleg, bele sem merek gondolni - tudni, hogy mire. Bár ötletei nyilván mindenkinek akadnak.


Drukkolunk Karimnak?

Cristiano Ronaldo sosem tudja, mikor elég saját magából - az megvan, hogy legutóbbi 88 szabadrúgás-kísérletéből összesen kettő ment be? -, nem meglepő, hogy az Instagramját is egójának fényezésére használja. Itt épp egyszerre reklámozza önmagát, és szól be viccesen egyik legjobb cimborájának, Ricardo Quaresmának:

Dider Drogbát mindenki egy kegyetlen, hidegvérrel gyilkoló csatárklasszisnak gondolja, pedig akárcsak az emberek többsége, ő is érző szívű, gyengéd emberi lény. Ennyire mondjuk talán nem kellett volna bizonygatni:

És arra sem biztos, hogy kíváncsi voltam, mennyire nem telik egy tisztességes TV-re a Van Persie-családnak. Az mondjuk dicséretes, hogy akárcsak minden rendes férfi, Robin is szereti a kocsmasportokat:

Neked van Instagramod? Ha igen, akkor melyik klasszis focista bejegyzéseit követed, és miért?