Átigazolás

Falcao menne a Realba, de a Manchester City közbeszólhat

Egyre szövevényesebb Radamel Falcao átigazolási ügye: a Monacótól távozóban lévő kolumbiai csatár szombat este Twitteren a Real Madridba való igazolását jelentette be, majd gyorsan törölte a bejegyzést. Állítólag azért, meg a hercegségi klub arról győzködi, inkább a Manchester City ajánlatát fogadja el.

Falcao jövője továbbra is bizonytalan - Fotó: AFP

Falcao szombat este nem sokkal hét óra után írta ki a közösségi oldalra, hogy "Valóra vált az álmom", a poszt végére pedig a HalaMadrid hashtaget tette, de pár perccel később máris törölték a bejegyzést, persze addigra már rengeteg screenshot született a hírről. A támadó később azt mondta, nem ő posztolt, az ominózus tweet hamis, photoshoppal készült....

Falcao szombaton az utolsó pillanatban kikerült a Monaco meccskeretéből a Lille elleni bajnokira, Leonardo Jardim vezetőedző eredetileg a kispadra jelölte, végül a gólvágó öltönyben, a lelátóról nézte végig az 1-1-es döntetlennel végződő találkozót, a telefonját pedig sűrűn elővette.

A 28 éves játékost a nyáron a Real Madriddal, a Juventusszal és az Arsenallal boronálták össze, a királyi gárda volt az első számú kérő, majd az utolsó pillanatban felbukkant a Manchester City. A Real Madrid húsz millió euróért egy szezonra kölcsönvenné a csatárt, opciós joggal végleges megvásárlásra, az angol klub viszont negyven millióért végleg vinné, a Monaco pedig a gyárvárosiak ajánlatát hajlik elfogadni a pletykák szerint. Végleges döntés még nincs, a felek vélhetően most is tárgyalnak.