Sportfogadás

Zuhanórepülésben a magyarok szorzója

Óriási esésnek indult a magyar kosárlabda-válogatott szorzója, amely szerdán Macedóniában lép pályára Eb-selejtezős mérkőzésen.

Fotó:mlsz.hu

Remekül indult a magyar férfi kosárlabda-válogatott számára az Európa-bajnoki selejtezősorozat, hiszen Nagy-Britannia (96-77) után Luxemburgot (89-64) is sikerült legyőzni, így két kör után Sztojan Ivkovics együttese vezeti a G jelű csoportot.

Szerdán talán az eddigi legnehezebb találkozója jön a nemzeti csapatnak, hiszen Macedónia otthonában kell parkettre lépnie. A két csapat utoljára 2010-ben mérte össze erejét, akkor idegenben a macedónok nagyon megruházták a mieinket (78-44). 

Mostanra azonban megváltoztak az erőviszonyok, hiszen Macedónia például 17 ponttal kikapott a britektől (96-79), akikek Hanga Ádámék 19 ponttal gyűrtek le Kecskeméten, valamint mindössze hat ponttal múlták felül azt a Luxemburgot (85-79), akit a mieink hétvégén 25 ponttal vertek el. 

Ezek után némileg meglepő volt, hogy a fogadóirodák Macedóniát hozták ki favoritnak, ráadásul igen nagynak: a hazaiakra kétesélyben mindössze 1.20 körüli átlagoddsal jöttek ki a bukmékerek, míg Magyarország győzelme bőven 3-as odds feletti volt. 

Néhány óra leforgása alatt azonban a piac átrajzolta az esélyeket: a    -n a cikk megírásakor 2.15-ös szorzót kínálnak a magyarok sikerére, a kezdeti 4.25-ös érték után komoly esés történt. 

A MÉRKŐZÉS GYŐZTESE    
Macedónia Magyarország
TippmixPro@1.55 TippmixPro@2.15