Riói olimpia

Az Atlético Madridról szól az argentin olimpiai keret

Remek csatárok az argentin keretben és még Diego Simeone fia is utazhat a brazíliai olimpiára.

Kijelölte 18 fős olimpiai keretét Argentína. A játékosok között akad bőséggel ismert sztárjátékos, azonban olyan csillagok, mint például Paulo Dybala, Matias Kranevitter vagy Mauro Icardi, nem kaptak behívót, ráadásul csak egy 23 éven felüli futballista van a keretben a lehetséges három helyett.

Argentína 18 fős kerete az olimpiára
Kapusok: Geronimo Rulli (Real Sociedad), Axel Werner (Atletico de Rafaela)
Védők: Victor Cuesta (Independiente), Lautaro Gianetti (Velez Sarsfield), Jose Luis Gomez (Lanus), Lisandro Magallan (Boca Juniors), Alexis Soto (Banfield), Leandro Vega (River Plate)
Középpályások: Santiago Ascacibar (Estudiantes), Giovani Lo Celso (Rosario Central), Joaquin Correa (Sampdoria), Mauricio Martinez (Union de Santa Fe), Lucas Romero (Cruzeiro)
Támadók: Angel Correa (Atletico Madrid), Cristian Espinoza (Huracan), Manuel Lanzini (West Ham), Giovani Simeone (River Plate), Luciano Vietto (Atletico Madrid)

A legnagyobb neveket kétségkívül a csatársorban találjuk, az Atlético Madrid két csatára, Angel Correa és Luciano Vietto mellett a West Hamben futballozó Manuel Lanzini, valamint a Sampdoria sztárja, Joaquin Correa is behívót kapott. De a 18 játékos között ott van Diego Simeone fia, Giovanni is, aki a River Plate-ben futballozik.

Mint ismert a nemrég lemondott Gerardo Martino helyett az a Julio Olarticoechea vezeti majd az argentin csapatot, aki játékosként Diego Maradona oldalán 1986-ban világbajnoki címet nyert.

Melyik ország nyeri az olimpiát labdarúgásban?
Brazília 2.50
Argentína 4.00
Németország 8.00
Portugália 10.00
Kolumbia 15.00