Riói olimpia

Győztesnek hozták ki az elcsalt bokszmeccs vesztesét a bukik

Az egyik ír iroda kiállt az ír bokszoló, Michael Conlan mellett és "megnyerették" vele az egész tornát is.

Conlan nem rejtette véka alá véleményét

Nem csak minket, magyarokat fosztottak meg éremtől a riói olimpia két és fél hete alatt, sőt a legnagyobb felháborodást talán az ökölvívó-ringben lejátszott Michael Conlan-Vlagyimir Nyikityin negyeddöntő keltette. Az egyik ír bukméker azonban teljes mellszélességgel kiáll a fiatal világ- és Európa-bajnok bokszoló mellett.

"Kib*szott csaló mind, én így többet nem bokszolok! Korrupt az egész rendszer, de majd elintézik annyival, hogy hülyeséget beszélek. Az egész amatőr ökölvívás úgy bűzlik, ahogy van" - Michael Conlan.

A bukméker ugyanis minden olyan fogadást nyertesként könyvelt el, amely Conlanre érkezett, ráadásul az összes olyan szelvényt is kifizették, amely a 24 éves belfasti legény végső győzelmére folyt be.

"Bűzlik az egész dolog, nagyon bűzlik. Mi pedig kiállunk szívünkkel-lelkünkkel Michael mellett, akitől elraboltak egy győzelmet. Az egész ország együttérez vele és pontosan tudjuk, mennyi hazafias érzelmektől fűtött fogadás érkezett be rá a torna elett. Úgy véljük, úgy korrekt, ha Michaelt hozzuk ki az egész viadal győztesének" - mondta a bukméker frontembere fantasztikus marketingérzékről téve tanúbizonyságot.