Tipp

Egy legény maradt talpon a BBC-ből, vele viszont gólt lövetünk!

  • varin

Se Benzema, se Cristiano Ronaldo, az odds viszont kitűnő arra, hogy Gareth Bale betalál San Sebastianban.

Biztosan kihagyja a hétvégi bajnoki mérkőzést Karim Benzema és szinte biztosan Cristiano Ronaldo is. A Real Madrid így Lucas-Jesé-Bale trióval állhat fel a Real Socieadad ellen, a trióból pedig én most a walesi klasszis góljaira fogadnék.

A 26 éves támadót nagyon sok kritika éri teljesítménye miatt Madridban, de amellett azért ne menjünk el szó nélkül, hogy 21 meccsen 18 gólt szerzett úgy, hogy mindössze 87 percenként betalál a bajnokságban az ellenfelek kapujába. Formájára sem lehet semmi panasz, utolsó két meccsén háromszor is betalált, míg ha az utolsó tizennégy meccsét vesszük alapul, akkor tizenhat gól áll a neve mellett. Habár ősszel csak egy gólpasszig jutott a Sociedad ellen, tavaly gólt szerzett idegenben a baszk gárda ellen.

Ronaldo és Benzema hiányában Bale lesz az első számú tizenegyeslövő és a szabadrúgásokat is ő vállalhatja magára. Ha nem is könnyen, de véleményem szerint behúzza a Real Madrid ezt a találkozót, 1-2, 1-3 a végeredményre a tippem. Ám akár ennél simábban is nyerhet a zsinórban tíz bajnoki győzelemnél tartó csapat, hiszen a Sociedad már leeresztett, kikaptak az Eibartól és a Getafétől is.

A walesi klasszisra kínált 2.40-es odds véleményem szerint igencsak korrekt, magasabb is, mint a bukmékerek többségénél lévő 2.20-as átlag.

hatharom.com-tipp: Gareth Bale szerez gólt
Odds: 2.40
Eddig éri meg: 2.10
Tét: 5/10