Bajnokok Ligája

Zidane, Carvajal és Bale is ott lehet a döntőben

  • varin

Örömhír a madridi szurkolóknak, Carvajal és Bale is felépült sérüléséből, így ott lehetnek Cardiffban.

Zinedine Zidane megnevezte végső keretét a szombat esti Bajnokok Ligája-döntőre, amelyből kiderül, hogy Dani Carvajal és Gareth Bale sérülése is rendbe jött annyira, hogy akár pályára is léphessenek. Azonban kettejük közül vélhetően csak a spanyol kezd majd.

   
Juventus Döntetlen Real Madrid
2.70 3.10 2.60

"Nem vagyok 100 százalékos állapotban, hat-hét hete nem játszottam meccset. Idén sajnos nem töltöttem annyit a pályán, mint szerettem volna, ráadásul amikor játszottam, akkor is gyakran csak gyógyszerekkel, injekciókkal tudtam. Nem hiszem, hogy bírnám 90 percig, noha az elmúlt hetekben sokat pihentettem a bokámat és úgy érzem, jól alakulnak a dolgok" - nyilatkozta őszintén Bale.

A walesi támadó 2017-ben mindössze 612 percet játszott úgy, hogy a BL-ben az Atlético Madrid elleni párharcot ki kellett hagynia és április eleje óta nem játszott végig egyetlen meccset sem.

A Real Madrid jelentést adott Dani Carvajal állapotáról is, aki május elején dőlt ki az Atlético Madrid ellen. A hátvéd esetében már jobban fest a helyzet, Carvajal felgyógyult lábsérüléséből és minden bizonnyal a kezdőcsapat tagja lesz Cardiffban.

A Real Madrid kerete a BL-döntőre
Navas, Casilla, Yanez, Carvajal, Pepe, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrao, Danilo, Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio, Isco, Enzo, Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vasquez, Mariano, Morata

Érdekesség, hogy Zinedine Zidane fiát, Enzót is nevezte a 25-ös keretbe, ám papírforma szerint ő kimarad majd a meccsre beírt csapatból.

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;