Real Madrid

Nagy a baj Madridban, ha Ronaldo ilyet nyilatkozik

A Blancók portugál zsenije várja vissza társait, hogy együtt mentsék meg a pocsék szezont.

Nagyon hamar össze kell kapnia magát a Real Madridnak, ha a csapat nem akar trófea nélkül maradni a tavalyi parádés triplázást követően. A Blancóknál csőstül jönnek a problémák, a bajnokságban komoly lemaradásuk van, a BL-ben bukták a csoportelsőséget, Zidane kapcsán a menesztésről is lehet hallani, míg Cristiano Ronaldo közölte, nem hosszabbítja meg szerződését a csapattal. A válság kifejezés tehát akár rá is aggatható a jelenlegi madridi állapotra, ám CR7 szokásához híven optimista.

"A nyáron érkező játékosokban bőségesen akad potenciál, kár aggódni" - kezdte nyilatkozatát Ronaldo. Ám hogy pontosan kire is gondolt, az jó kérdés, hiszen a nyolc futballista, aki az átigazolási szezonban Madridba igazolt, összesen csupán 1770 percet töltött a pályán, vagyis alig többet, mint Sergio Ramos egymaga.

"Természetesen Pepe, Morata és James Rodríguez sokat számítanak, de jelenleg fiatalabb a keretünk, mint volt" - keresett valami pozitívumot a sztár, aki kivételesen nem szégyellte megemlíteni, szüksége lenne Gareth Bale segítségére.

"Nagyon fontos lenne, hogy Carvajal és Bale újra rendelkezésre álljon, velük erősebbek leszünk. Nem gondolom, hogy rosszabb lenne a keretünk, csak kevésbé tapasztalt" - nyilatkozta a portugál.

A mindössze egy bajnoki gólnál tartó Ronaldo egyébként a Bajnokok Ligájában szépen termel, 6 góljával vezeti a góllövőlistát, így a madridiak joggal bíznak benne, hogy hétvégén, a Las Palmas ellen a La Ligában is elkezdi termelni a pontokat érő gólokat. Kérdés, hogy nem lesz-e már túl későn a feltámadás...

   
Real Madrid Döntetlen Las Palmas
1.05 12.00 23.00
[2580644] 2017-11-05 20:45:00 Real Madrid - Las Palmasx;