Átigazolás

Gareth Bale ad egy utolsó esélyt a Real Madridnak?

Spanyol lapértesülések szerint a walesi klasszis szóban már el is ígérkezett.

Úgy tűnik, idén nem következik be Gareth Bale gigatranszfere, a walesi klasszis spanyol információk szerint marad Madridban. Még.

A Don Balon ugyanis arról írt szerdán, hogy a 28 éves játékos szóban már elígérkezett a Manchester Unitednek és José Mourinhónak, amennyiben Madridban nem úgy sikerül a következő szezonja, ahogy képzeli. A lap szerint amennyiben Bale-nek ismételten egy sérülésekkel teli éve lesz vagy pedig jövő nyáron megveszik Kylian Mbappét a Monacótól, úgy ő azonnal bejelenti távozási szándékát a Manchester Unitedhez.

Fotó: Daily Mail

Noha az ilyen jellegű híreket mindig ildomos óvatosan kezelni, arról már sokszor hallhattunk, hogy Bale-nek mennyire nem fekszik a másodhegedűs szerep Cristiano Ronaldo mögött, ráadásul, ha Zidane megveszi még Mbappét is, végképp kikerülhet a támadó a rivaldafényből. Bale ára egyébként körülbelül 100 millió euró lehet, amely látva a MU idei átigazolási szezonját, valószínűleg nem okoz majd gondot a klubnak.

A Real Madrid augusztus elején két tétmérkőzésen is érdekelt lesz, a bajnok és BL-győztes előbb az európai, majd a spanyol szuperkupát hódíthatja el.

   
  1 x 2
Real Madrid-Manchester United 1.80 3.50 4.20
Barcelona-Real Madrid 1.85 3.90 3.50