Bundesliga

Baráti oddson fogadhatunk az izlandi gólvágóra

Alfred Finnbogason ugyan csak kölcsönben szerepel Augsburgban, de ha így folytatja, maradhat a Bundesligában.

Érdekes mérkőzéssel kezdődik meg a Bundesligában a 32. forduló, a kiesés elől menekülő Augsburg az Európa Liga-indulásért harcoló Kölnnel csap össze. Az esélyek inkább a hazai csapat mellett szólnak, mi pedig ezt kihasználva kötjük meg fogadásunkat a mérkőzésre.

Merthogy úgy tűnik, nagyot fogtak a piros-fehérek azzal, hogy februárban kölcsön vették Alfred Finnbogasont, a Real Sociedad izlandi csatárát. A baszk gárda tele van jobbnál jobb támadókkal, így ott nem sok szóhoz jutott az elmúlt esztendőben. A 27 éves támadónak a pireuszi kiruccanása sem sikerült jól, 13 meccsen csak két gólt szerzett, ám úgy tűnik, Augsburgban megtalálta számításait. A halványzöld iroda ráadásul igencsak magas, 2.90-es oddsot ajánl egy izlandi találatra.

Az első néhány mérkőzése még nem sikerült igazán jól, ám az utolsó hat találkozón már öt gólt is szerzett, és a csapatának is remekül megy, zsinórban három győzelmet arattak Markus Weinzierl tanítványai. A vendégek viszont közel sincsenek ennyire jó formában, hetek óta ingadozó teljesítményt nyújtanak, ami még úgy is aggódásra adhat okot, hogy utolsó két bajnokijukat megnyerték. A tabella első felében lévő csapatokhoz képest szokatlanul sok gólt kapnak, míg mai ellenfelük éppen a gólszerzésben erős.

Az elmúlt években amúgy is jól ment az Augsburgnak a Kecskék ellen, hat meccsen négy győzelem, hét rúgott góllal fűszerezve. Finnbogason ma este is a 4-2-3-1-es felállás egyetlen csatáraként kezdhet, még tovább növelve árát, amiért végül akár el is adhatja őt a Sociedad Németországba.

hatharom.com-tipp: Alfred Finnbogason gólt szerez
Odds: 2.90
[2002436] 2016-04-29 20:30:00 Augsburg - 1. FC Kölnx;
2016-04-29;54
2016-04-30;54
2016-05-01;54
184845