Bundesliga

Vendég sikert ikszeljünk a bajor derbin?

  • gb1

Persze nem simán, hanem izmos hendikeppel megtámogatva, ugyanis a bukik túl leírják az Augsburgot a Bayern ellen.

Így fest a Bayern 120. születésnapjára készült retro szett. Fotó: Bundesliga

Vasárnap szokás szerint két meccs lesz terítéken a német élvonalban, mi pedig mindkettővel foglalkozunk a Hathármon. Lássuk először is a bajor rivalizálást, amelyen két teljesen ellentétes formában lévő alakulat csap össze és az erőviszonyok is merőben különböznek, ez pedig az oddsokon is szépen tükröződik.

{"headTitle":"Bayern München-Augsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern ","odds":"1.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"9.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Augsburg","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Talán egy kicsit le is becsülik a bukik az augsburgiakat. Az tény, hogy rossz periódusban vannak, de a szezon közben többször bizonyították, hogy ha 100 százalékot nyújtanak, akkor bárkivel képesek felvenni a versenyt. Márpedig a Bayern ellen mindig maximális hőfokon ég a csapat, ahogyan ezt a 2-2-vel végződő odavágón is láthattuk. Martin Schmidt fiai a szintén élbolyban masírozó Gladbach ellen is majdnem elcsíptek egy pontot egy héttel korábban, de végül 3-2-re alulmaradtak.

Persze kisebb csoda kéne a pontmentéshez Münchenben, hiszen a Bayern az utóbbi 9/10 bajnokiját győzelemmel zárta.

A hét közben sikerült feledtetni a Hoffenheim elleni 6-0-s siker alkalmával megesett szurkolói incidenst is, ugyanis a Német Kupában bejutottak a legjobb négy közé. Ez persze alapelvárás volt, de a 10 emberrel sündisznóalakzatban védekező Schalke ellen hiába birtokolták majdnem 80 százalékban a labdát, így is csak egy szenvedős 1-0 jött össze a Veltins Arenában. 

Müller szokatlan szerepben tűnt fel, ugyanis ritkán került az évek során ék pozícióba, de mivel Lewa a Chelsea ellen kisebb térdsérülést szenvedett, Flick rákényszerült a rotációra. A Bajorok legendás 25-öse persze ezúttal is mindenhol feltűnt a pályán, de lehet, hogy inkább az ifjú Zirkzee vagy esetleg Gnabry lenne megfelelőbb Lewa pótlására. A sérültek között van még Süle, Perisic és Coman is, a hazaiaknál pedig Giefer és Asta üli ki a meccset.

Ugyan az oddsok tükörsima hazai sikert jósolnak, de úgy véljük, az Augsburg akár pariban is lehet az úthengerként menetelő Bayernnel. A vége persze jó eséllyel 'H' lesz, azonban az alábbi ázsiai hendi elég tetszetős, hiszen csak akkor úszna el, ha minimum négyet tennének közé a Bőrnadrágosok. Jól fizet a sokszor 'hagyományos Bayern-tipp'-ként aposztrofált BTTS+Bayern is, de Lewa hiányában lehet inkább az előbbi opció tartogat több értéket.

Te melyik tippet érzed erősebbnek?

 

 

 

 

{"headTitle":"Bayern München-Augsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-08 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Augsburg +3.0 (ÁH)","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Hazai + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<