Bulvár

Sir Alex 3 milliót bukott egy fogadáson - videó

  • hatharom.com

Sir Alex Ferguson vasárnap 8 ezer fontot vesztett egy fogadáson, miután a golfozók amerikai Mastersén a hazaiak esélyesére, Jordan Spiethre fogadott.

Majdnem össze jött Fergusonnak

Minden idők egyik legnagyszerűbb futballmenedzsere már évekkel ezelőtt visszavonult a mindennapos munkától, így már van ideje hobbijainak hódolni és élvezni az életet.  Mindenki máshoz hasonlóan Sir Alex is szeret kockáztatni és a nagy eseményeket figyelemmel követni, így a hétvégén a golfozók amerikai Masterén egy combos kis fogadásra adta a fejét. Kis híján be is jött. 

A 74 éves edzőlegenda 8 ezer fontot (forintra átszámolva mintegy 3,2 millió forintot) pakolt fel az amerikai Jordan Speith végső sikerére és bizony sokáig jól is állt a fogadása, ám az utolsó lyukhoz érve az amerikai csúnyán betlizett, míg az angol Danny Willett parádézott, így óriási meglepetésre második angol játékosként tudott nyerni major-versenyt. 

Willet nyerte a rangos megmérettetést

A viadal után Sir Alex személyesen is gratulált Willet-nek, de viccesen megjegyezte, hogy ő bizony Speithre fogadott. Ezt hallva Willet nagyot nevetett, majd figyelmeztette Fergusont, hogy legközelebb jó helyre tegye a pénzét. Sir Alex viszont azt mondta, nagyon örül a történelmi sikernek és egyáltalán nem bánja, hogy elúszott a pénze. Ahogy mondani szoktuk, ha van miből...