Manchester United

Sir Alex is megszólalt Mourinho kapcsán

A Vörös Ördögök legendás edzője szerint hiba volt Mourinhónak visszamennie a Chelsea-hez.

José Mourinho májusi kinevezése óta sokan elmondták a véleményüket a portugál menedzser kapcsán. Természetesen a többség szerint jó döntés született, a Special One újra a csúcsra vezetheti a Vörös Ördögöket. No, de mit gondol a legenda, Sir Alex Ferguson?

"A képességei, a karizmája, a személyisége azok, amelyek naggyá, sikeressé teszik Mourinhót. Európai kupát nyert két különböző csapattal, Európa Ligát nyert a Portóval, mindenhol kupákat nyert. Ezt lehetetlen elvitatni. Úgy vélem, José Mourinho a tökletes választás, nagyon-nagyon bízom benne" - mondta a Sir.

A portugál mester dicstelenül, idény közben távozott a Chelsea-től, de Fergie szerint nem is hozott jó döntést, amikor visszatért Londonba. "Mindig nagyon nehéz másodszorra vezetni egy csapatot, ezek ritkán sikerülnek jól. Nem gondolom, hogy jó döntést hozott...".

Mourinho kinevezése óta a United szorzója fokozatosan csökkent. A kezdeti 6.50 után már csak 4.50-ért fogadhatunk a MU-ra, ami a második legkisebb szorzó a városi rivális City után.

Melyik csapat nyeri a PL-t?
Manchester City 3.25
Manchester United 4.50
Arsenal 6.50
Chelsea 7.50
Tottenham 8.00
Liverpool 9.00