Tenisz

Újabb vereséget jósolunk Baboséknak

  • hatharom.com

Nem kezdte jól a szingapúri világbajnokságot a magyar-francia páros és a folytatásban sem vár rájuk könnyű feladat.

Profi tenisz tippeket szeretnél? Látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Csúnyán sikerült a bemutatkozás Szingapúrban Babos Timinek és Kristina Mladenovicnak, az első meccsükön ugyanis csupán három játékot tudtak fogni a Lucie Hradecká, Andrea Hlavackova cseh duó ellen. A fiaskóban nagy szerepet játszott Mladenovic sérülése. 

"Elképesztő, hogy Kristina megsérült az első gémben. Utána gyakorlatilag mozdulni sem tudott…Ezt pedig nyilván nem engedhetjük meg a világ legjobb párosai ellen. Sajnálom, hogy így alakult. Remélem, hogy Kristina jobban lesz a következő meccsre” – nyilatkozta a magyar játékos a babostimea.hu-nak.

Babosék következő ellenfele Raquel Kops-Jones és Abigail Spears lesz, akik szintén vereséggel kezdték a világbajnokságot, igaz, ők a világelső páros ellen maradtak alul.

Babos/Mladenovic-Kops-Jones/Spears
Hatharom-tipp: Kops-Jones/Spears
TippmixPro @ 1.65

Nagy kérdés, hogy "Kiki" milyen állapotban van, bár ha nem jött volna ez a sérülés, akkor sem számítanának favoritnak. Nem olyan jó már az összhang köztük, mint a szezon első felében volt. Az egyesre kezdtek el fókuszálni, ez pedig visszavetette a páros teljesítményüket. Az önbizalmuk is alaposan megcsappant, hiszen az elmúlt hónapokban semmi maradandót nem alkottak együtt. 

Az amerikai páros Wimbledonban elődöntőzött, sokat vártak tőlük hazai pályán is, de Spears sérülése miatt az Egyesült Államokban kevésbé jöttek az eredmények. Szingapúrba egy linzi tornagyőzelemmel érkeztek, ami jót tett a lelküknek. Sokkal jobb párost alkotnak jelenleg, ráadásul korábban is kétszer legyőzték már Babosékat. A mérkőzésre magyar idő szerint szerdán hajnali 6 órakor kerül sor.

Babos/Mladenovic és Kops-Jones/Spears egymás ellen
Év Torna Borítás Győztes Eredmény
2015 Sydney Kemény Kops-Jones/Spears 6:7, 7:6, 10:8
2014 Cincinnati Kemény Kops-Jones/Spears 6:1, 2:0