Tenisz

Ennyire esélytelen lenne Babos?

  • Cesc18

A magyar játékos szerdán a szlovák Karolina Schmiedlovával csap össze az Australian Open harmadik selejtezőkörében.

A tét már a melbourne-i főtáblára jutás lesz, ahonnan Babos Timi az elmúlt nyolc évben egyszer sem hiányzott. Ahhoz, hogy most is ott legyen a neve az ausztrál nyílt teniszbajnokság mezőnyében, borítania kell a papírformát a szlovák riválisa ellen. 

{"headTitle":"Babos Tímea - Anna-Karolina Schmiedlova","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 07:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Babos","odds":"3.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Schmiedlova","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Mint látható, a fogadóirodák meglepően magasra szabták a soproni tehetség szorzóját, pedig a világranglistán 20 hellyel előrébb áll - persze tudjuk jól, hogy ennek olyan óriási jelentősége nincsen. 

Schmiedlovát Baboshoz hasonlóan korábban rangsorolták a top 30-ban is, ám 2016-ban nagyon komoly mélységet járt meg, majd onnan kezdte újra felépíteni magát. Jelenleg ott tart, hogy a 135. helyen áll és küzd, hogy újra a 100-ba kerüljön és ne kelljen selejteznie a WTA-versenyeken. 

Babosnak ugyanez a célja, egy gyenge szezon után visszakerülni a top 100-ba. Ebben nagy segítéségére lehet az a Thomas Drouet, akivel tavaly ősszel kezdett el ismét együtt dolgozni.

Eddig mindkét lány igazolta a papírformát a selejtezőben, hiszen egyaránt favoritként álltak ki az első és második körben is. Schmiedlovának indult döcögősebben a kvali, miután Arconada ellen 3 óra 8 perces csatába bonyolódott és csak döntő szett tie-breakben tudta kiharcolni a továbbjutást. Muramatsu ellen már elegendő volt számára 1 óra 31 perc a győzelemhez, de azért azon a meccsen sem volt elsöprő. 

Ami Timit illeti, Melnikova ellen 2-0-ra nyert, majd Andrianjafitrimo ellen három szettre volt szüksége, de komolyabb bajba nem került, hiszen a döntő játszmát 6-2-vel simázta le. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Meglepő számunkra, hogy ekkora underdognak hozták ki Babost, miközben a szlovák lány szervája abszolút sebezhető. Arconada nem kevesebb, mint nyolc alkalommal vette el Schmiedlova adogatójátékát, míg Muramatsu négyszer. Tény, hogy Timi szervája is döcög, de éppen emiatt néz ki ez egy ki-ki meccsnek. 

Ettől függetlenül nem Babos oldalán keressük az értéket, sokkal inkább tetszetős számunkra a 20.5 játék felett tipp. Az eddigiek alapján brékekből aligha lesz hiány, így pedig egyoldalú meccset sem várunk, kemény pályán egyébként is nagyon hasonló erőt képviselnek. 

{"headTitle":"Babos Tímea - Anna-Karolina Schmiedlova","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 07:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 20.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<