Tenisz

Babosékkal nyernénk - napi tippek Indian Wellsre

  • Cesc18

Hétfőn este Babos Tímea és Kristina Mladenovic az elődöntőért száll harcba Indian Wellsben.

Az Australian Open-győztes magyar-francia páros már a legjobb nyolc között jár Indian Wellsben, miután a Kichenok/Rodionova kettőst 7-6, 6-0-ra, majd a Bondarenko/Krunic párost 6-1, 7-5-re győzte le. 

Nehéz negyeddöntő vár Babosékra. - Fotó: AFP

"Azt gondolom, nagyon jól játszottunk 6:1, 4:0-ig. Utána picit megakadtunk." - kezdte az utóbbi találkozó értékelését Babos.  

Szerintem jól játszunk együtt, jól érezzük egymás játékát. Ez a legfontosabb.Örülök annak, hogy sokkal jobbak vagyunk, mint Dohában. Nekem is fontos a páros, nagy céljaim vannak. Küzdünk rendesen, hogy minél jobb eredményt érjünk el.

"Ezúttal is nagyon jó taktikával játszottunk, ez a legfontosabb. Elég trükkös ellenfelünk volt. Nagyon boldog vagyok. Egyre jobb volt a játékunk, az első meccsen is folyamatosan javultunk. A másodikat még jobban kezdtük és a megakadás után jól is fejeztük be" - olvasható a babostimea.hu-n. 

Babosékra a negyeddöntőben már egy jóval keményebb falat vár az 5. kiemelt Niculescu/Hlavackova duó személyében. Utóbbit jól ismeri Timi, hiszen tavaly vele lett világbajnok, viszont a pályán kívül nem értették meg egymást, így külön váltak útjaik. Idén Melbourne-ben már farkasszemet néztek egymással, csak akkor a cseh oldalán Chan játszott. Niculescu nem olyan kaliberű teniszező, mint a kínai, de kétségkívül ügyes párosban, és Babosékhoz hasonlóan magabiztosan vették eddig az akadályokat. 

Kemény meccs lesz, de a két páros közül a magyar-francia a jobb adogatásban, ez pedig feléjük billentheti a mérleg nyelvét. No meg arról sem szabad megfeledkezni, hogy Babosék sokkal összeszokottabbak és általában nagyon jó taktikai utasításokat kapnak. 
Babos/Mladenovic-Niculescu/Hlavackova
hatharom.com
Babos/Mladenovic nyer
@1.65
Fogadási határidő: hétfő, 23:50

Ami a férfi egyes küzdelmeit illeti, meglepetésekben eddig nem volt hiány. Hétfőn a horvát tehetség, Borna Coric boríthatja a papírformát a 13. kiemelt Roberto Bautista-Agut ellen. Coric nagyon jól kezdte a tornát, hiszen Donald Youngot és Albert Ramos-Vinolast is játszi könnyedséggel takarította el az útból. 

Úgy érzem, hogy eddig nagyon jól ment a játék. Agresszíven teniszezek, jól ülnek a szerváim és hatékony vagyok fogadóként. Ezek a legfontosabb részei a játékomnak. 

Coric önbizalma tehát rendben, de RBA-t sem kell félteni, ugyanis egy dubaji tornagyőzelemmel hangolt, ahol ráadásul a negyeddöntőben éppen a horvátot győzte le. A spanyol 2-0-ra húzta be azt a meccset, de nem lehet azt mondani, hogy egyoldalú lett volna, hiszen 7-6, 6-4 állt az eredményjelzőn. Véleményünk szerint most is egy hasonlóan szoros küzdelemre van kilátás, így az over irányába érdemes elmenni. Az alap 22.5-ös line-ból egy játékot lecsippentve, az over 21.5-öt 1.70-ért játszhatjuk meg. 

  • Játékok száma - 21.5 felett @ 1.70

 

További tenisztippekért látogasd meg szaktopicunkat a fórumban, ahol folyamatosan megy a diskurzus a nap mérkőzéseiről.