Tenisz

Közel 100 százalékos tuti Babosék hétfői sikere?

A nyolcaddöntőben Mladenoviccsal karöltve román/belga duóval néznek farkasszemet - a honi fogadók már döntöttek.

Hétfő délután folytatódnak az izgalmak Wimbledonban, ahol 14:30-kor Babos Tímea is pályára lép a női páros harmadik körében.

Fogadás a győztesre    
Babos/Mladenovic Flipkens/Niculescu
1.30 3.05
Fogadási határidő: 14.30

Útban a döntő felé? fotó: Facebook

Babos egyéni karriercsúccsal kezdte a tornát, hiszen immár a páros világranglista harmadik helyét foglalja el. Párjával, Kristina Mladenoviccsal eddig szettet sem veszítettek a tornán és a második körben meglehetősen simán verték az Nagyija Kicsenok, Anastasia Rodionova (ukrán, ausztrál) párost (6:3, 6:2).

Nagyon örülök a mai győzelemnek, hiszen jól játszottunk egy jó ellenféllel szemben! Egy igazi, jó páros ellen nyertünk két sima szettben. Ez azt mutatja, hogy most jó formában vagyunk, jól teniszeztünk.

Magam részéről örülök annak, ahogyan adogattam és ritörnöztem. Persze még mindig lehet jobban játszani, főleg a hálónál. Ettől függetlenül tényleg boldog vagyok! A nehezebb pillanatokban is uraltuk a meccset, gyorsan kijöttünk a rosszabb periódusból. Végül két sima szettben tudtunk simán nyerni. Várom a hétfői mérkőzést!”​ - nyilatkozta Babos a második körös siker után. Az 1. helyen kiemelt kettős ellenfele a legjobb 16 között a 13. helyen kiemelt Kirsten Flipkens és Monica Niculescu lesz.

A honi teniszrajongók és sportfogadók Timihez hasonlóan nagyon várják a meccset és a statisztikák alapján akár ez lehet a nap tutija. Bár az oddsmesterek egyöntetűen Babosékat favorizálják, az 1.30-as szorzóban így is van érték - így látják ezt a    játékosai is, akik ritkán látott nagy arányban (97-3) favorizálják a magyarok büszkeségének duóját.

Szerintetek meddig menetelnek Babosék?