Átigazolás

Nem érkezett ajánlat a Realtól Vidalért - Marotta

A bukmékerek szerint azonban a friss Copa América-győztes játékos hamarosan aláír a Galaktikusokhoz.

Habár néhány napja még arról írt egy chilei újság, hogy a Real Madrid és a Juventus megegyezett egymással Arturo Vidal vételárát illetően, úgy tűnik, a hír kacsának bizonyult és a 28 éves játékossal kapcsolatban még semmilyen konkrétum nincs.

"Nagyon jó kapcsolatunk van a Real Madriddal, de Vidal ügyében nem történt semmilyen előrelépés. Minden más csak pletyka". Vidal esetleges maradását valószínűsítheti, hogy a Juventus a nyáron már elvesztette egyik kulcsjátékosát, Andrea Pirlo ugyanis hétfőn aláírt a New York Cityhez. "Nagyon nehéz lesz őt pótolni, igen ritkán születnek akkora játékosok, mint Pirlo. De megpróbáljuk betölteni az űrt" - nyilatkozta Giuseppe Marotta.

Vidallal kapcsolatban az átigazolási szezonban a Barcelonát és a Manchester Cityt is sokat emlegették, de az esélyesek között volt még az Arsenal és a PSG is. A fogadóirodák szerint szeptemberben már Rafa Benítez csapatánál rúgja majd a bőrt a chilei játékos, ugyanakkor érdekesség, hogy a Barcelonára jelenleg nem is lehet fogadni.

Melyik csapatban fog játszani Vidal szeptember 1-jén?
Real Madrid 1.55
Juventus 2.00
Arsenal 5.00
PSG 7.50
Liverpool 21.00
Manchester United 21.00
Bayern München 36.00
Manchester City 36.00
Chelsea 41.00