Juventus

Sokasodnak Allegri gondjai, lehet, hogy Vidalt műteni kell

Megsérült a chilei válogatott összetartásán Arturo Vidal, akit könnyen lehet, hogy hónapokra elveszít a Juventus csapata.

Vidalra ismét hosszú kihagyás vár? / AFP (archív)

Hiába akarta fél Európa a nyáron megszerezni a Juventustól a chilei Arturo Vidalt, a torinói klub kitartásának köszönhetően napjaink egyik legjobb középpályása maradt az Öreg Hölgy kötelékében. Sok köszönet azonban egyelőre nincs a történetben, hiszen az is elképzelhető, hogy rögtön a szezon elején elveszítik a zebramezesek a dél-amerikait.

Vidal jelenleg a chilei válogatottal az Egyesült Államokban tartózkodik, hiszen vasárnap hajnalban Californiában bemutatómérkőzést játszik Mexikó ellenében. A 27 éves klasszisnak félbe kellett szakítania a pénteki tréninget, miután fájós térde felmondta a szolgálatot. Mint ismert, a tavasszal a chileit meg kellett műteni, és a nyári világbajnokságra is úgy utazott el, hogy nem volt teljesen 100 százalékos állapotban, a jelek szerint a nem megfelelő regeneráció most visszaüthet. Az első sajtóhírek szerint az sem kizárt, hogy Vidal újra kés alá fekszik, hiszen térdének állapota továbbra is akadályozza őt karrierjében.

Noha a Manchester United a nyáron hatalmas energiákat mozgósított a dél-amerikai játékos megszerzéséért, alighanem most már kevésbé bánják, hogy lemaradtak a transzferről. A nyáron kinevezett Massimo Allegri viszont vakarhatja a fejét, hiszen azok után, hogy Andrea Pirlo hetekre harcképtelenné vált, most a középpálya másik kulcsfigurája is kidőlt a sorból.

Ami a vasárnapi meccset illeti, a fogadóirodák Chilét hozták ki esélyesebbnek, igaz Vidal kidőlése után megindultak a szorzók felfelé. Jelenleg 2.10-es átlagoddson fogadható a "hazaiak" győzelme, míg Mexikó sikere három és félszeres pénzt is érhet.

[1803573] 2014-09-07 04:00:00 Chile - Mexikóx;