Magyar foci

Leonardo távozott a Fraditól - hivatalos

Pénteken délután közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Ferencvárosi Torna Club és Leonardo.

Leonardo számára véget ért a ferencvárosi kaland

"Pénteken délután közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Ferencvárosi Torna Club és Leonardo, így a brazil labdarúgó már nem klubunk játékosa. Az FTC sok sikert kíván Leonardónak további pályafutásához" - olvasható a fradi.hu hivatalos közleményében.

Mint ismert, a kiváló képességű brazil játékos közel egy hetet késett a nyári felkészülés kezdetéről, ami miatt a csapat német vezetőedzője, Thomas Doll kirakta őt a keretből. Leonardo ugyan megpróbált egyezkedni a vezetőséggel, de egy Facebook-bejegyzése szerint a Fradi vezérkara csak úgy engedte el, hogy az elkövetkező három évben más magyar csapattal nem állapodhatott volna meg, ám ezt a játékos felháborítónak tartotta. (Adja magát a kérdés, hogy vajon miért??).

A Ferencváros szurkolói körében nagy népszerűségnek örvendő brazil távozása sokaknál kiverte a biztosítékot, különösen annak fényében, hogy az FTC a máltai Sliema Wanderers elleni Európa Liga selejtezős párharcban harmatgyenge játékkal jutott tovább. Az irányító poszt azonban Leonardo távozásával sem marad üresen, hiszen a zöld-fehérek szerdán jelentették be, hogy 10 év angliai légióskodás után visszatér a csapatba Gera Zoltán.

A Fradira jövő hét csütörtökön komoly erőpróba vár, hiszen az EL-selejtező második fordulójában a horvát ezüstérmes HNK Rijeka otthonába látogat. A fogadóirodák egyelőre még nem vették fel a kínálatukba a találkozót, de amint ez megtörténik, természetesen beszámolunk róla.

[1731273] 2014-07-17 20:00:00 Rijeka - Ferencvárosx;