Magyar foci

Újra a Ferencvárosban akartam játszani - Gera Zoltán

Gera Zoltán örömmel tért vissza a Ferencvároshoz, szeretné bebizonyítani, hogy még mindig jó futballista.

Gera a WBA-ból érkezett vissza a Ferencvároshoz

Gera Zoltán és a Ferencváros megegyezett egymással, a 77-szeres magyar válogatott-játékos visszatér egykori sikerei színhelyére.

"Nagyon örülök, hogy visszatértem - mondta Gera Zoltán a fradi.hu-nak. - Sok szép emlékem van a Fradival kapcsolatban, nyertünk két bajnoki aranyat, két Magyar Kupát. Sokat köszönhetek ennek az egyesületnek, így nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek ide. Már fél évvel ezelőtt megszületett bennem a gondolat, hogy vissza kellene térni Magyarországra. Azt gondoltam, ha ez így lesz, akkor hova, ha nem a Ferencvároshoz? Mindig tájékozódtam, hogy mi a helyzet a klubbal. Volt más lehetőségem is, Angliából és más országból is, de én a Ferencvárosban akartam újra játszani. Motivált vagyok, és szeretnék örömet okozni a szurkolóknak. Bizonyítani szeretnék, hogy még mindig jó futballista vagyok. "

Gera jó emlékeket őriz angliai időszakáról, a West Bromwich Albionban és a Fulhamben szerepelhetett.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer Angliában futballozhatok majd - mesélte Gera. - Remek időszakot hagyhatok a hátam mögött. Az első évek a WBA-nál fantasztikusra sikeredtek, a Fulhammel az Európa Liga döntőnek köszönhetően pedig egészen speciális időszakot tölthettem el."

A Ferencváros csütörtökön a Sliema Wandererst fogadja az Európa Liga első selejtezőkörének visszavágóján. Az első meccsen 1-1-re végeztek a csapatok. A visszavágóról, csakúgy mint a Birkirkara-Diósgyőr mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hatharom.com-on.

[1731074] 2014-07-10 20:30:00 Ferencváros - Sliema W.x;