Átigazolás

Gera Zoltán a Ferencvároshoz szerződött - hivatalos

Gera Zoltán és a Ferencváros megegyezett egymással, a 77-szeres magyar válogatott-játékos visszatér egykori sikerei színhelyére.

Gera aláírta új szerződését - fotó: fradi.hu

A Ferencvárosi Torna Club és Gera Zoltán mindenben megegyezett egymással, így eldőlt, hogy a korábban, 2000 és 2004 között zöld-fehérben futballozó játékos ismét a fővárosi klub futballistája lesz. A 77-szeres magyar válogatott-labdarúgó, a korábban tíz évig Angliában játszó Gera már több napja Thomas Doll edzéseit látogatta, de mától mindezt a klub igazolt focistájaként teszi. A fradi.hu-n megjelent közleményből nem derül ki, hogy Gera mennyi időre kötelezte el magát az FTC-hez.

Gera Zoltán a Ferencvárossal kétszeres bajnok, kétszeres bajnoki ezüstérmes, kétszeres Magyar Kupa-győztes, és egyszeres Szuperkupa-győztes. A West Bromwich Albionnal megnyerte az angol másodosztályt, míg a Fulhammel Európa Liga-döntőt játszott.

A Ferencváros csütörtökön a Sliema Wandererst fogadja az Európa Liga első selejtezőkörének visszavágóján. Az első meccsen 1-1-re végeztek a csapatok. A visszavágóról, csakúgy mint a Birkirkara-Diósgyőr mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hatharom.com-on.

[1731074] 2014-07-10 20:30:00 Ferencváros - Sliema W.x;