Tenisz

Babos Tímea sokszor honvággyal küzd

Babos Tímea május elején ünnepelte 20. születésnapját. Az elmúlt hetekben a magyar teniszező számos versenyen indult, pályára lépett Franciaországban és Angliában, így szerettei még nem is nagyon tudták megünnepelni őt.

Babos

"Fura érzéssel töltött el az, hogy immár 20 vagyok. Ha megkérdezik, néha még 18-at mondok, nemhogy 20-at, hiszen olyan hamar teltek a teniszes évek. Végül is mondhatjuk, hogy a dél-afrikai tornagyőzelemmel ünnepeltem, sajnos a családdal csak két napot találkoztam, illetve a testvéremmel még egyet sem. Nagyon nehéz ennyi időt távol tölteni anyától és apától. Nemrégiben volt is egy nagyobb honvágyam, jó lenne már látni őket, de ez csak a wimbledoni verseny után jöhet létre” – mondta Babos Tímea a molcsapat.hu-nak arról, hogy nem is annyira könnyű összeegyeztetni az élsportot az ilyen jeles ünnepekkel.

Babos új edzőjéről a szerb Nikola Andjelicsről is örömmel beszélt. „Élvezem vele a munkát, sokat segít nekem a nehezebb pillanatokban a mentalitásával. Jól megértjük egymást, ért is a dolgához, így tényleg jó választásnak tűnik!"